Summa sidvisningar

måndag 31 augusti 2015

Välkomna till Visa och Berätta nr 100!!

 
 
 
 
 
 
 
 VÄLKOMNA TILL
 
 
 
 
 
 
Idag så är det en alldeles speciell måndag på min blogg och på Visa och Berätta måndag!! Nämligen den   öppnar för 100:de gången !!!

Det är ganska så fantastiskt att jag orkat varje vecka och ha detta speciella inspirations inslag .Det är absolut inte bara för mig själv som  jag gjort det  utan framför allt för alla er läsare/följare och bloggare.
Det är X-tra  roligt  också och detta gillar jag att våra vänner i andra länder då och då hoppar på och visar upp sina fina alster med att länka och då många av våra närmsta länder hänger troget på!!!
Nu är det ju inte bara jag som orkat  100gånger för många många av er med en blogg är troget länkare !!( X-Tack!!!!) och så..... Fantastiskt !!!
(Tänk bara på att ni skriver rätt bloggadress mailadress och givet namn!!)

Eftersom det är en alldeles speciell dag så vill jag fira!! och jag var ju hos Anna och botaniserade i hennes affär ... då tänkte jag dels vara ute i god tid ..för eran skull som kanske har den turen att vinna...men också att jag gillade detta tyg eller rapport så himla mycket och som är SÅ spännande att jobba med....((en riktig utmaning!!) 
 
En julrapport ..underbar tycker jag....60cm xfullbredd och från Henry Glass och heter Kringle Krossing och design Shelly Comiskey dessutom följer en röd 30 cm Quilters Linen med och från Robert Kaufman !!

Så nu mina vänner får ni fundera och fantiser för kanske är det ni som har turen  att vinna VAD ska ni då sy ? för jag hoppas givet att vi alla får se vad ni gör av denna vinst. Har ni blogg tar jag för givet att ni lägger ut en bild på det ni sytt och har ni ingen blogg mailar ni bild och tankar runt det ni sytt till mig på evakjell132@hotmail.com och så visar jag upp det hela här på min blogg.Ni får dessutom lägga till hur många tyger ni vill.....och skära så mycket ni vill i denna rapport.

Utlottnigen gäller ER alla men ni som länkar till mig idag imorgon eller onsdag och inspirerar   får två lotter och då vill jag ha en kommentar också!!!!!!!!!!!

Alla ni underbara läsare som är ca 400-500 per dag får också var med på min utlottning måndag-onsdag genom att skriva en kommentar. Nu så gäller det bara om ni kommenterar här på blogger och ingen annat forum!!

Vilken dag 100 Visa och Berätta måndag så TACK ni som länkar och INSPIRERAR men också ALLA ni följar och läsare!!! Utan er alla så skulle jag inte orka...ibland så kan det kännas tungt tråkigt och hm vill inte skriva ordet jag tänker  .Men som ni vet brinner jag för våran hobby och kunde bara önska att fler av er syr.. MERA!!!!!!!!!!Kanske ett önsketänkande MEN...Nu hoppas jag på att vi alla kan hålla igång denna INSPIRATIONS länk hjälpa varandra med tips inspiration färg och form lektyr och allt annat som vi behöver veta.....för det gäller ju det roligaste vi har eller hur??och då hjälps vi åt!!


Länken är som ni förstår har X-tra öppen denna veckan från måndag morgon  till onsdag midnatt så någon gång under torsdagen drar jag förhoppningsvis en lycklig vinnare!! """Läser jag att någon skvallrat om detta inslag kan det löna sig!!""

Ett JÄTTE TACK mina vänner för ni ställer upp!!säger en lycklig Bambi idag!! och nu syr vi så det RYKER!!!!!!!
17 kommentarer:

Birthe Marie sa...

Gratulerer med 100 innlegg! Jeg syns du er superflink som står på og inspirerer, og du lar oss få mulighet til å se innom mange blogger vi ikke hadde oppdaget om det ikke var for denne siden. Jeg får mange besøk på min blogg som komme via Bambisyr. Mange takk! :-) En flott premie du har, og det hadde vært kjekt å vinne den, Nå håper jeg å ha flaks (tur).
:-)

Rebecka sa...

Hundra gånger med show and tell, grattis! Jag tittar ofta på din blogg för att få inspiration och på måndagar/tisdagar surfar jag runt bland länkarna som finns. Tack för ditt arbete.
Rebecka

Tumlaren sa...

Grattis till dina 100 Visa och berätta. Det är en bedrift! Jag hoppas vinna detta söta tomtetyg och jag skvallrar gärna om det på min blogg i morgon och på onsdag. Ha en bra dag!

Smultronbo sa...

Har tyvärr inte bloggat om något (ligger efter med det) men vill i alla fall säga GRATTIS till 100!
Ha det bäst!

Catarina C sa...

Du är suverän Eva som orkar dels att skriva i din blogg varje dag och din Visa och Berätta varje vecka. Ja mycket inspiration har du verkligen givit oss och det är alltid roligt att vad du har hittat på och alla de som har länkat till dig. Klart att jag också vill vara med på din utlottning.
Kram Catarina

Immi sa...

Grattis till hundrade Visa och Berätta, jag har just berättat om något i min blogg, så jag vill gärna vara med i din utmaning..Kram Immi

Quilt och Söm sa...

Grattis till 100 visa och berätta måndagar! Idag hänger jag med men det är långt ifrån 100:e gången för mig! Tack så mycket för allt du ger!!
Stor Kram
Heléne

Anonym sa...

Grattis till 100 inlägg till Visa & Berätta :) Du ger så mycket inspiration 😀.
Givetvis vill jag vara med i utlottningen!
Kram Stina

Unknown sa...

Grattis Eva till alla dina visa och berätta. Du är en stjärna som har denna energi och tålamod att visa och berätta för oss alla. Tack goa BAMBI. Kram EvaM

Anonym sa...

Jag är så glad att du fortsätter med dina Visa och berätta! Tycker det är ett jättebra sätt att hitta andra bloggare och bli inspirerad! Hoppas du fortsätter <3
Kram Gun

Quiltstickan sa...

GRATTIS Eva! Fast jag inte är så aktiv att lägga ut bilder så tycker jag det är roligt att få se vad ni andra syr. Jag får inspiration och ideer. Bra att du fortsätter, vi behöver detta i Kvilt Sverige!
Klart att jag skulle bli jätteglad att få vinna detta roliga pris och fundera vad jag skulle sy.
Så jag håller min tummar och hoppas på god tur :)
Kram

Kickelinassylya sa...

Hipp hipp hurra för dig. Stort GRATTIS. Din fina blogg är en stor inspirationskälla och jag hoppas du fortsätter minst lika länge till. Kram Christina

Anonym sa...

Stort grattis till 100 Visa och berätta !
Jag älskar att läsa din och dina följares bloggar, och blir såklart inspirerad:)
Har tyvärr ingen egen blogg :(
Ser fram emot många fler Visa och berätta !

//Helene i Broddetorp

Carin@Ullhärvan sa...

Grattis till 100 visa och berätta! Du ger alltid så mycket inspiration! Det är inte så ofta jag bloggar på måndagar men någon gång har jag varit med och länkat.

Unknown sa...

Grattis till 100 visa och berätta! :) Jätte söt tomte.

Tumlaren sa...

Nu har jag skrivit och "skvallrat" om din utlottning på min blogg. Hoppas på tur i din utlottning.

Annette sa...

Grattis till de 100 Visa och Berätta.
Tyvärr måste sömnaden vila ett tag, jag är mitt i en flytt!!
Och just i dag körde jag det sista från mitt gammla syrum till mitt nya lite större och ljusare.
Men så fort jag är på plats och har lite ordning så får maskinen atbeta igen.
Lite nya löpare och julbonader måste ju det nya huset få.
Må så gott och vila lite då och då också ::)
Massa kramar