Summa sidvisningar

lördag 4 februari 2012

Snart vår???

Det väntar jag på,,,,,vi har ju i några dagar haft våran varga vinter
,och till veckan ska det ändra sig ,,,och då kan det väl bara gå mot rätt tid,,,våren????Ja ,jag längtar såååå!!!!

Jag visade igår,ett fönsterlöst kuvert och hade lovat det andra idag ,,men ni får vänta en dag till...För idag tänkte jag ni skulle få se mina nessecärer jag sytt upp ,,för ev. presenter om man blir bortbjuden eller så....




Det blev väl inte de  bästa jag sytt,,men träning ger.....och med alla de bra tips ni kommenterade och gav ,,skall jag nog testa en omgång till.Tack snälla ni!!

Förstår att bra matrial till rätt alster är viktigt,,och så givet ett bra mönster!!Att tygerna får bestämma mönstret är kanske inte det mest lyckade....ja,ja, de går att användas och kommer säkert till någon nytta!!


Förkylningen som vi dras med mannen och jag är hopplös,,och då pratar jag mest om mina bihålor,,,,fykatten så tji jag är....


Ute nu skiner solen och det ser så skönt ut,,men tror att det är rått och kallt...När vi gick upp idag var det 16gr här,,givet så leder vi inte köldligan,,och det är jag glad för.Väntar på att få sätta mig på altanen med en god kopp kaffe och höra fåglarna kvittra och bara njuta!!

Vad ni än är eller gör ,,ta vara på dagen och var rädda om er!!Kramar från Bambi