Summa sidvisningar

onsdag 12 december 2012

121212!!




Och det är en mycket kall morgon ,,här i Viken idag,,minus 16grader  just nu och klockan är då  8.30.Lite vitt är det också..Även om stormen blåst bort mycket av det vita vi fått.
Alltså en riktig fin vinterdag!!

Tror dock att jag kommer att vara inne större  delen av dagen och försöka sy färdigt mina scrapsprojekt!!

Jag kan bara tala om för er att det är så jätte roligt att hålla på med detta,,att få sväva ut i sin dröm och bara sy ....så det ryker!!Och det som det blir,,ja det blir det!!!!
MEN ,,men om ni har  städmani och är pedant..så behöveer ni inte ens tänka på att sy scraps,,,för HUA vad trådar och skräpigt det blir.....

Har  sett på nätet på olika bloggar att nu så  ligger det en bok om just scraps,,vet att Maria har inhandlat den och är mycket nöjd med den ,,och förmodar att hela boken handlar om mitt favvis ämne,,SCRAPS,,
Boken heter 15minutes of play,,av Victoria Findlay Wolf...




 
 
Men innan boken den kommer i min hand,,så måste jag ju testa och sy ,,då på mitt egna vis,,,Här har jag sytt en löpare,,,av en stor bit ihopsydda scraps,,,sedan tog jag fram min Hatchets linjalen och skar,,,sydde på trianglar i bastyg,,på fel ända,,,,,och sydde ihop dessa block,,och så här blev min löpare!!
Vad tycks??
Mycket jobb för en liten löpare,,,MEN jag har haft så roligt under tiden detta alster skapades,,och då menar jag ROLIGT..
Det är som att få komma in i en helt ny värld,,,drömma sig bort och bara få njuta av sin hobby!!((TESTA!!) och berätta vad ni tycker...

Nu väntar jag på brevbäraren att han kommer med min nybeställda bok!!Måste ju kolla om ""Victoria" och jag har samma syn på våra scraps!!!!


OCH ni som  ännu inte kommenterat ..Anna,Maria och mina utlottningar,,så snälla,,, GÅ IN på lördagens inlägg ,,läs och kommentera på våra bloggar!!!Snart är det dragning!!



Detta var allt för mig idag!!!!  Bambikramar fån lilla jag