Summa sidvisningar

tisdag 29 maj 2012

Färdigsytt????




Tror ni att jag kommer att detta sy detta block mer???

Feed Sacks!!!!


Ja det är frågan....men igår blev den sista regnbågsquilten/toppen klar,,och jag kan bara berätta att blocket är fortfarande lika roligt att sy.

Däremot var det svårt att fota quilten ,,den blå färgen blev/är så matt.Har idag försökt att ta en ny bild på morgonen,,men då var ju quilten lite skrynklig ,,,,,men håll till godo ändå!!


Här följer de andra sydda quiltar/toppar,,,,kan jag inspirera er???



















Ja, så blev min egna utmaning till mig själv,och nu är den klar.Under tiden som jag arbetat med detta mönster,, kan jag åter igen bara tala om hur roligt jag haft!!!


Denna toppen ,,eller den romantiska duk....var  populär hos mina större töser,,så det kan ju hända att det blir några liknande sydda .....







Ide´n till att sy Feed Sacks mönstret,,var denna quilt!!




Och sedan var jag såld!!!!

Sedan kom denna!!




och denna!!!






Denna vita med spets och brodyr,,,ligger nu och väntar på avslutningskanten...tyvärr så tar den tid,,eftersom jag inte vill att den blir smutsig,,och tycker det är svår att ta med ut och sitta och sy på.


Ja mina vänner....en del av dessa quiltar ligger och håller ställningarna på centrallager B,,,andra väntar på sin svslutningskant..

Vädret idag inbjuder inte till handsömnad så jag fortsätter väl inne på mina utmaningar!!!Om jag har några idee´kvar.....vi får se...

Feed Sacks ,mönstret kommer från boken Scraps-Basket Surprise och KimBackett är författare!!!Lycka till om ni blir sugna!!

Ha en trevlig Tisdag och Kramar från västkusten