Summa sidvisningar

måndag 17 april 2017

Visa och Berätta måndag nr 187!






Jag har varit bortrest ett par dagar och haft en underbar semester med nära och kära.
Tanken var att alla skulle komma ner till oss här i Varberg men så varnade ju SMHI för ett oväder med regn och snö.Då beslutade vi att flytta på oss och åka iväg till Borås istället.
Vädret blev ju nu så mycket bättre än väntat och det var skönt för alla som kom ned för att öppna upp sina stugor inför säsongen.

Jag panerade redan i veckan ett nytt mönster om jag ville testa och sydde upp detta.Vilket bygger på en candy förpackning och lite bastyg. Har även testat det på de mina i veckan då vi träffades och sydde och jag fick en bra respons från den. Det är ju alltid roligt med glada "elever".













Idag så visar jag er en liten duk jag sytt och detta är då det test blocket och då med olika småbitar från scrapslådan och mina Basic Grey låda.Detta underbara tyg som jag bara älskar och har sytt med ett par år och man blir så lycklig och alstren blir så bra.
Denna tygserie har fått en alldeles egen scrapslåda eftersom det är ett tyg som har räddat mig många gånger vid sömnad och är lätt att ta fram när jag är i nöd.

Eftersom jag inte behövde städa bort mina sysaker från köksbordet nu när inga gäster kom till oss så står symaskinen framme och väntar och tack vare semester har ett nytt block dykt upp i tankarna Så nu är det väl dags att testa och sy upp trots det fortfarande är storhelg!!

Kram från Bambi!!