Summa sidvisningar

söndag 16 januari 2011

Slänga eller ???

Idag har jag först på dagen varit ute och åkt "skridsko" med bilen.Hua, vad is det är på vägarna,och vatten.Hoppas nu det får vara plusgrader ett tag så det smälter bort.Varberg är en cykelstad,men bara för det är glashalt på trottoarer och vägar så cyklar folk iaf!!Det är att utmana sig själv och sjukvården.

Var nämligen på posten ,ICA;och hämtade ett paket som kommit från Annalunda.Mumma!!Bl.A så kom mitt tyg jag beställt och så Anna-Pias bok.Denna bok skall bli lektyr i kväll, när kudden ropar.




Av alla små bitar jag fick över i fredags när jag sydde denna quilt...



..så har jag tagit vara på dem och sytt ihop detta lilla docktäcke 19x12 inch.Ibland undrar jag hur man botar en sådan här sjuka ,ekorrsjukan..För normala människor skulle ju ha slängt dessa bitar i soporna.Skall sprätta lite först och sy till de värsta snestegen!..och sedan är det dax för quiltning av tre toppar...Om jag nu bara hittar en bra tråd till dessa färgglada quiltar.Skulle känna för en orage  kvilttråd,men det har jag nog inte!

Var rädda om er,söndagskram!!

Four patch!!





Igår skrev Maria om sin pingelträff,och då hade de testat fyrarutan,four patch,med att sy ihop ,skära i sönder och sy ihop.En fantastisk roligt block  att sy,tycker jag.Att få leka,fantisera och planeraoch sedan se resultatet.Där tygerna får visa upp sig.







Här kommer några av de quiltar jag sytt av just detta block!!







Regnbågsutmaningen.






En liten ängelquilt som har fått en ny ägare!!





En utmaning från Maria,,som blev så här.










Här är den senaste quilten,Lakriskonfekt eller Amishinspiration.....ja det är frågan.


                                        Söndagskramar