Summa sidvisningar

måndag 11 mars 2013

Vardag igen!!





Ute är det kallt...solen skiner in i vardagsrummet,,och tre stora kassar står på golvet,,och väntar på att bli upppackade...
Men jag hade ju bara två st med mig till syhelgen,,konstigt va??
Så nu är det dax att sätta igång och koncentrera sig och fånga måndagen igen,,,vilket inte är så lätt,,när man har haft en så intensiv och rolig syhelg.

Vi blev avbrutna titt som tätt med små demonstrationer av gamla och nya  mönster och tips!!Ett tag var det nästan helt tyst och bara ljudet av symaskinerna hördes och då syddes det scrap around the word,,,,och som en diciplinerad Bambi ,,hade hon ju gjort sin""läxan" hemma...hm...


 
 
Detta är min nya scraps quilt!!
Tyvärr är den inte monterad och quiltad för som ni vet så tog ju all vadd slut här hos mig.Jag har som jag berättade i Förslöv inte tänkt eller läst hur man skall göra,,utan som vanligt med mig så syr jag först,,och tänker sedan,,Och detta är EN riktig scrapsquilt alla tyger kommer från min scrapslåda!!!(Vilket ni kanske ser!!)De enda remsorna jag skurit till är kanterna!!


 
Denna quilten är däremot sydd av en Jelly Roll,och några remsor har jag plockat bort och lagt till egna skurna,,lite djuriska remsor av 30cm bitar.Quilten skall få namnet ,,kiss me tiger!!!

Som ni vet så äter man skrattar och har det så där roligt ,,,,insuper massor av ideer i färg och form,,alltså en toppen helg,,och vår egna lilla "hushållerska""Anna Bengtsson,,fick 5min vid sin symaskin!!

Bambikramar till er alla!!!!!