Summa sidvisningar

lördag 29 augusti 2015

Tack!!


alla fina goa vänner quiltare på vilket forum ni än har skrivit till mig och faktiskt berömt min Jen Kingwell quilt med mönster Honey Bee från igår!!

 Min mailkorg igår gick nästan varm!!!Så underbart med så fina ord och brev och jag är verkligen glad och har med detta har jag fått en bra start på hösten vilket jag behöver efter allt!!

Idag är det en annan dag och lördag och alldeles strax är jag på G mot Roskilde och den danska quiltföreningens årsmöte tillsammans med fixaren Anna Bengtsson och hennes quiltvänner.Det är nu andra gången jag har fått denna möjlighet att åka med och det skall bli så spännande.Förra gången var det Odense jag var med och då tror jag om jag inte minns fel var det Öresundsquiltarna som anordnade resan.

Från Odense resan!!
Hur som helst är det så roligt att det finns några sådana här evenemang kvar att åka till för hm det börjar bli mindre och mindre av dem!!Fattar och vet att den som skall hålla i alla trådar lägger ned ett otroligt arbete.Samt att vid större evenemang är det även dyrt med både lokaler och annat.

Men jag tror att skall våran hobby överleva så gäller det också att vi kan träffas inspireras och njuta av allt vackert som visas upp.

Nu är det x-tra roligt att få träffa våra grannar och kanske dyker det upp lite quiltare från andra länder också....eftersom våran Nordiska Quilt verkar ha gått i graven bara så där...så ser jag fram emot att komma till Roskilde idag!!

Min quiltvän Julie har idag sin blogg  öppen och dit tänker jag länka  mina tankar http://pinkdoxies.blogspot.se följ gärna med dit ni också!!

Kramar Bambi

Inga kommentarer: