Summa sidvisningar

torsdag 2 april 2020

Finish it up Friday!! på en torsdag!!


Nu har jag jäktat och stressat i mitt hem med alla måsten att göra för att hålla Patchwork skutan flytande.
Detta är väldigt viktigt  enbart för mig personligen!!

Skickat mönster till mina sy grupper med kanske tuffa rader uti mailen men allt med ett hjärta.För visst ska man hålla våran härliga hobby levande och ännu viktigare nu tycker jag i dessa tider.

Samt inspirera!!!!

Nu har de mina sy grupper fått enkla material beskrivningar med mönster till sig  för de närmaste veckorna framåt.Jag har även sytt några förslag till Butiken Annalunda och ev. i gruppen Butiken Annalundas Kreativa Tråd eller kanske till Annas ny öppning igen som kommer så småningom efter allt hon gått igenom  Längtar faktiskt till denna dagen.
Men det har skett  mycket mycket mera i min  quiltvärld och ni som följer mig här får snart ta del av detta.


Jag skriver detta inlägg idag torsdag för min tanke är att sy något nytt fräscht och roligt igen och dessa tankar runt dessa alster har jag grunnat och funderat på ett tag, Så nu är det dags med början i morgon bitti!!Annars kanske jag glömmer utav det hela......


Min färdiga fredags quilt är denna!!


Denna quilt sydde jag till ett visst ända mål som tyvärr inte blev av men jag har den ju kvar och kan kanske använda den till annat!!
Jag har iaf lekt och inte sytt som man skall göra med mönstret till denna  utan min alldeles egna tankar om att lösa problemet.Vet inte om det kallas egen  design eller Bambis mönster men egentligen spelar det ingen roll vilket.

Ni får tolka och tycka det ni känner och vill....lite modernt är det kanske men ibland måste man testa och ha kul också !!
Hade tankarna blivit av det som var tänkt hade jag givet sytt som man ska...kanske blir det ytterligare en riktig quilt ...vem vet.

Kram kram från Bambi

3 kommentarer:

Eliot syr sa...

Mycket läcker. Jag håller med, det gäller att hålla ångan uppe och inte sitta och deppa ihop nu i dessa tider. Ha en skön helg. Kram Karin

evaj sa...

Tack Karin!!!!!Bambi

Lappedamen sa...

Veldig stilig mønster og fargene gjør det hele mer spennende.