Summa sidvisningar

fredag 22 mars 2019

Finish it up Friday!!
Tänk vad fort tiden  går mellan måndag till fredag!!OCH dessutom är jag glad att jag fortfarande finns  kvar här …..för snart snart stängs min sida ned Google stänger ned.....FY skäms!!Men jag hoppas ni hänger med mig på  Facebook eller Instagram!!Gå med och bli min vän där!!

Under dessa dagar har jag hunnit sytt många alser samt gjort mönster till Rikstäckets nästa upplaga.Jag väntar nu bara på att att mina PIXLAR på bilderna.blir bra .. och hoppas de duger för om någon månad får ni se OM bilderna i tidningen!! Vet ni två alster är gjorda och ett blev bra … det nr  två väntar vi med eller har på någon kurs i vår här kanske  i Varberg..

Tror vi quiltare är ett starkt släkte och vi klarar allt och vi syr och syr och ger järnet !! Eller hur.(((hjälp!!))Dagens bild eller alster till Finish it up Friday blir denna duk.( kanske blir det ett till inlägg med titel Finish it up..den som lever får se) Men så tråkigt eftersom jag säkert har skrivit och lagt ut bild i minst 4-5 år varje fredag hela året !! inte en enda miss. …. FY Google!!Blir så deppad och verkligen ledsen när man tänker på det hela
Tänk snart kan jag sova hela veckan  jag har ju ingen blogg som jag måste sköta...och jag behöver ju heller inte sy något om jag inte vill och visa upp. Kallas detta som man får sparken??

Vad tycker ni mina bloggvänner???
En duk sydd av ett antal Charm Packs kvadrater + bastyg och med en förpackning (42kvadrater)så räcker den till flera block!

Vill du se denna duk eller block live så finner du den på Mejerivägen 8 i Förslöv hos Anna!!


Jag måste skriva igen ..TÄNK vilken underbar hobby vi har
 eller ?????och Bambi ger sig inte....eller?

Önskar ER en fantastisk helg vilket jag skall ha!!Kram Kram


7 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte flytta din blogg till någon annan blogg-leverantör ? Jag har följt dig i flera år och tycker det är så roligt att läsa och inspireras. Det vore så tråkigt att inte ha det att se fram emot.
Hälsningar Helene i Broddetorp

Ammi sa...

Så tråkigt , men jag vill följa dig var du är , du om någon inspirerar .
Kram
Ammi

Anonym sa...

Det blir lite tråkigare onekligen! Men följer dig via Instagram redan, men bloggen är faktiskt lite enklare ! Birgitta i Bollebygd

Gretchen Weaver sa...

Lovely star. I thought it was google plus shutting down, not google itself. Guess we'll all find out. Happy Stitching!

Catarina C sa...

Har du varit inne på dina användarinställningar? I min blogg har det automatiskt ändrats från Google+ till Blogger, vilket man även själv kan göra. Nu är jag ju inte säker på att det hjälper, datakunskaperna är måttliga, men jag hoppas på det bästa. Ditt block är jättefint!
Kram och ha en härlig helg//Catarina

Birthe Marie sa...

En flott duk du har laget!
Jeg har også sjekket mine brukerinnstillinger i bloggen og den er innstilt på blogger og ikke på google+, så jeg håper også det går greit å fortsette.

Lynette sa...

Hi, Bambi! What a pretty quilt - it looks like a carpenter's star. It looks like your blog is now a blogspot blog? Hopefully it is, and we can keep following you. The only problem I see today is that your header photo won't show - it's just a question mark sign. But I see your latest post and photo just fine. :)