Summa sidvisningar

fredag 23 november 2018

Finish it up Friday!!Jag tänkte på i natt när jag inte sov ...snart är det ju jul och nytt år.Dagarna går fortare och fortare och denna höst har ju knappt börjat men snart är den slut och vintern börjar och även ett nytt spännande år!!!
Usch detta känns hemskt egentligen.
Enda trösten är när jag tittar in i Centrallager B och ser alla färdiga alster jag lyckats med under denna period så har inte dagar och månader  blivit mindre och jag aktiv med tanke på alla Quiltar om låg klara där.

Idag på denna blogg får ni se en ny quilt sydd med en Jelly Roll och denna gången från Wilmington Prints och givet Butikenannalunda och mönstret heter North Star.


Vädret har ju varit lite si och så med ett tag och är väl inte alltid så lyckad till fotografering men nu fanns det inte den tiden att vänta så håll till godo med dessa bilder.
Storleken på quilten är 125x 125cm.

Igår var det sykurser här i Viken och våra maskiner gick verkligen varma och det kändes så roligt att alla var med och gav järnet!!en lycka för fröken...

Fredagen ligger framför oss och helgen.Jag önskar alla mina läsare en härlig sådan och glöm inte era symaskiner!!Kram eran Bambi

3 kommentarer:

Mrs Parker sa...

I love this quilt. Such a simple looking pattern but the way you've used the fabric and the graduating colours it looks fantastic.

The Joyful Quilter sa...

What a lovely finish!! I really like the bold design of the quilt. Nice work!

Julie sa...

The year’s end has us all thinking. Long nights, short days, little light. I am grateful for fabric and color to keep me anchored until sunny days are here again. Wishing you many happy moments with your projects this season, and keep putting out your lovely quilts!