Summa sidvisningar

måndag 22 oktober 2018

Visa och Berätta måndag / 301Ja tänk att jag har passerat 300 inlägg på Visa och Berätta måndag,,,,, nu satsar jag starkt på
 nästa mål med denna blogg och av många  olika orsaker.

1.Trots att våran hobby är på nedgång sägs det så rinner dessa påstående av mig och jag lyssnar inte alls på detta .Nej jag är tvärt emot och tror att om vi alla hjälps åt stöttar och hjälper varandra samt inspirerar  så kommer vi tillbaka och får ett fantastiskt uppsving igen.

2.För inte vill vi ha flera quiltaffärer som slår igen som nu inträffat i vårat land det senaste året.Ilördags fick vi verkligen en träff i magen då Tyger och ting stänger.Skall vi vara våra närmaste eller svenska affärer trogna?? eller ska vi handla utanför vårat land och tillslut ta död på våran hobby och affärer?ingen har svaret mer än vi själva.
Som jag upplevt våra nordiska grannar så är de väldigt noggranna att handla och stöda sitt egna och kanske behöver vi ta en liten funderare.../

3.Hänger ni på????   För nu kör vi...….Idag tar vi nya tag och börjar om  ...eller hur??

Dagens inspirations bild:

En söt liten necessär … perfekt julklapp till både stora och små...tyger   Catitude by Ann Lauer från Anna och även resten av materialet såsom vadd(In-R-Form vadd, foder och dragkedja med två kläppar)
Som vanligt när jag syr skall saker vara lätta och smidiga att sy och faktiskt tycker jag denna lilla förvaring är det.
Jag köpte 8,5 inch tyg och samma till vadd och foder och fick då ut 8st necessärer ….perfekt!!Tycker jag.och bra julklappar .


Vi har haft fantastiska dagar under veckan och jag har på altanen laddat mina batterier .Nu verkar det som vädret ändrar  sig och blir lite mera syvänligt!!
Då kryper ni väl in i era syrum och tar itu med era alster hoppas Bambi.


Kram på ER alla!!!!!4 kommentarer:

Gretchen Weaver sa...

Your bag is lovely. I try to also support my local quilt shops. I very seldom order fabric online. Happy Stitching!

Frédérique - Quilting Patchwork Appliqué sa...

Pretty pouch, I love this fabric!

Gudrun sa...

Så underbar liten necessär.Det var länge sen jag handlade från utlandet,nu gäller bara svenska affärer för mig.
Kram Gudrun

Birthe Marie sa...

Veldig søt necessär og de er superfine julegaver!
Ja, det viktig å støtte vår lokale butikker, men iblant er jeg på jakt etter spesielle stoffer og da er jeg også glad for at jeg kan finne det på nettbutikker. Om det er i Sverige, Danmark eller "over there". Blant annet Kaffe Fassett stoffer finner jeg ikke i Norge. :-)