Summa sidvisningar

fredag 7 juli 2017

Finish it up Friday!!


Idag är det ingen vanlig dag ingen vanlig fredag utan vårat stora barnbarns födelsedag!!


GRATULERAR  Wilma på din 17 årsdag!!!

Och vi är så glada över att få vara med på din dag även i år och  här hos oss!!Kram o lycka till önskar farmor o farfar.
Tänk att ha gamla quiltar liggande som man kan ta fram och träna sin frihandsquiltning på.Jag har visat denna melon quilt ( linjalen heter så som jag använt!)tidigare.

Nu har jag suttit i veckan och försökt få till det hela så min melon  quilt duger bland alla andra färdiga  quiltar i mitt centrallager B.
Vi nästan alla quiltare tycker  om att sy toppar  och sedan då när den är klar ..blir den oftas liggande innan montering och quiltningen blir klar .Givet skall ju även avslutningskanten på vilket jag också har gjort på denna Skönt när allt är klart.

Quilten är 125x125 cm eller dryga 49x49 inch och både Vit  Aurfil och Magnifico tråd har jag använt.

Vem vet kanske blir min melon quilt mobbad och får komma tebaks hit hem....men då är frågan skall jag köra vit tråd på resten också???

Trevlig fredag från en lycklig och lite tårögd och stolt farmor/Bambi3 kommentarer:

Eliot syr sa...

Jättefin quilt. Jag hade inte tagit vit tråd om du nu behöver quilta, svårt att se på bild men jag hade nog låtit den vara som den är. Sommarkram Karin

evaj sa...

Tack Karin för din kommentar och för ditt tips!! Hoppas att allt är bra med dig och du njuter nu av den sommar vi äntligen fått!! Kram

Julie sa...

Åh den är jätte fin tycker jag med! Hoppas att din barnbarn ha det bra på hennes födelsedag.