Summa sidvisningar

måndag 26 juni 2017

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!
 Nu är våran milstolpe på sommaren över för denna gången ....våran midsommarhelg.... Och i veckan har dagen varit som allra längst och vi  njuter av ljuset och vi vill inte sova ....men men resten  av detta tar vi en annan gång!!
För nu är dessutom semestrarna är på full gång och stugorna här är välbesökta av lediga firare....men många av oss väntar på den riktigt svenska sommaren soliga dagar och ljuvligt varma kvällar. Havet är väl uppe med en  temperatur på 18-20 gr.

Här hos oss har det gått bra under denna helg trots vi var mååånga men finns det hjärterum så finns  det också ... plats.Maten åt vi ute och dansen runt midsommarstången blev också av med regndroppar i våra kransar.Kvällen blev trevlig men i vårat uterum !!Igår åkte min symaskin fram igen och skärmatta med tillbehör efter att ha varit bortstädad några dagar...men se nu är semestern slut för Bambi med sin Janne och inågra dagar skall vi jobba tillsammans igen på högtryck.

Tänkte på detta med råa kanter = yngre quiltare kan det vara något = lättsytt ,lika snyggt,går fort och blir bra...testa omgående...

Så varför inte börja om igen och sy....även alla vi...
Hoppas på att jag kan inspirera er alla idag på mitt Visa och Berätt måndag!!!2 kommentarer:

Gretchen Weaver sa...

The quilts are all very pretty. You've been a busy person.

Birthe Marie sa...

Så mange fine quilter du viser! :-)