Summa sidvisningar

måndag 20 mars 2017

Välkomna till måndagens Visa och Berätta!!

Ute regnar det och då och då kommer det en liten snöflinga ,detta betyder att vi har en tråkig kall måndag ...för egentligen så är det dags igen för lite sol och värme och idag så det är ju vårdagsjämningen då dagarna blir längre= mera sytid...Härligt!!Våra solstolar står framme och vi är laddade att få tillbaka den vår vi hade.

Även när jag var på väg i lördags till Skåne och Förslöv möttes jag av snö blandat regn. Typiskt vårväder eller tråk väder!!

 Sy veckan har varit så bra och jag har betat av många nya men också gamla alster .Speciellt de äldre känns å skönt att få helklara.
Nu kan de få ligga bland alla andra klara quiltar i centrallager B och mysa ihop!!

 När det är vår och sol längtar många av oss till Paris och dess små och härliga coffee shops eller ett glas vin kanske... Jag kom på i veckan att jag sytt en topp för ett antal år sedan och just detta mönster kallade jag för Paris...letade och tog fram och mycket riktigt var toppen redo för att göras helklar.
 Nu var det bara att sätta igång och till idag så är den klar för att inspirera er här.
Lisa Bergene quiltning har jag gjort. Något hon visade mig för flera år sedan och just denna quiltning har varit bortglömd men i veckan så testade jag den igen. Yli quilttråd har jag använt och storleken på Quilten Paris är ca 85x130cm.
<

2 kommentarer:

Catarina C sa...

Vi fick snön igår kväll och idag tittar solen fram emellanåt och just nu är det 8 grader. Vilka trevliga kviltar du visar idag och tack för bilderna du visade från lördagens Quiltcafé i Förslöv.

Kram Catarina

PaintedThread sa...

Very pretty! I like the color and the design.