Summa sidvisningar

fredag 17 mars 2017

Finish it up Friday!!
                                                      God morgon på Er!!Gårdagen var tycker jag en toppen sydag!!! Uppe tidigt och iväg till mina Apelquitare och där "lekte" vi eller på fack språk applicerade .Ritade klippte och strök och en del började faktiskt också sy langett på sitt arbete.

Hem och äta en lunch sedan i väg igen och sy tillsammans med mina KviltSYstrar...ända fram till kvällen. Väl hemma var jag väldigt nöjd med dagen.Idag på Finish it up Friday skall jag visa upp min Hunter Star  för er och då en vertion av hur man kan sy den och på ett enkelt sätt tycker jag.Storleken på denna quilt är ca130x130 cm eller 51x51 inch och denna gången quiltad med Aurfils tråd.Jag har satt dukvadd emellan lagren just för att den inte skall bli för tjockt utan att quilten även går att använda till en duk.


Idag är vi hundvakter till lagotton lilla Sally och alldeles strax skall vi gå ut och promenera med henne.Sedan kommer dagen att tillbringas tillsammans med min Janne ....samt Rutkocken. Båda hade ju semester igår så idag skall de få arbeta lite extra!!
Kram till er från Bambi!!

Länkar idag till Sarah och Amanda

6 kommentarer:

Karen sa...

Beautiful. I love two color quilts.

Shauna sa...

so pretty, I love the blue/white combo!!!!

Celtic Thistle sa...

Love it Eva!

Heide sa...

Very pretty, love the blue and white!

Frederika sa...

Nydelig teppe. Kjempefint i blått og hvit

Yanicka sa...

Beautiful what and blue quilt. It is on my "to do eventually" list