Summa sidvisningar

torsdag 23 februari 2017

Tack!!
Tack säger jag till alla er som var med och länkade till Visa och Berätta måndag denna veckan och alla andra veckor och då hela 180 veckor!!
Under måndagen så slog mitt räkneverk över till en fantastisk siffra och jag är så glad och tacksam.

Detta skall firas tycker jag och då skall man suga på karamellen länge .Därför hade jag tänkt börja med att överraska veckans länkande bloggar med två candys.

Den ena förpackningen heter Flow och den andra Just a Speck och båda från Moda .
Designers är mina favoriter Brigitte Heitland och Jen Kingwell.Det var 13 st som länkade och var med och inspirerade denna jubeleums vecka . Jag har gjort 13 lappar med ett nummer på varje vikt ihop och ber min kära Rutkock om hjälp.
Han drar nr 3 och sedan nr 11!!!
Grattis säger jag till Gudrun och Lotta!! Skicka era adresser så dyker dessa tyger upp!!!

Candyn kommer från Butiken Annalunda!!Strax är det dax att fortsätta att sy nya block på ett smart sätt och inspirera med när jag har kurser eller Quiltcafeer ( boka gärna 4/4!)
Önskar er en  fin torsdag!! Kram Bambi

3 kommentarer:

Gudrun sa...

Grattis till din inspirerande blogg med alla besökare!!!Hipp hipp hurra!
WOW,vilken fantastisk början på denna soliga dag.TACK!!!Nu blev jag så glad så trots förkylning blir det en lång promenad!!
TACK EVA!!!
Kram Gudrun

Anonym sa...

Oj vad glad jag blir, jag som aldrig vinner. En liten solglimt i en annan så sorglig vecka med dödsfall. Tack och lycka till med nästa milstolpe.
Lotta

LoNiPe sa...

Och jag som trodde det var jag som var Lottan som hade vunnit😩 Ja ja, bättre tur nästa gång. Grattis till er som fick fina paket från denna underbara blogg. Kram LoNiPe