Summa sidvisningar

fredag 8 juli 2016

Farfalle!!

Ny fredag och ny länkardag till Amanda Sarah och kanske några till... Och då tänkte jag visa upp min nya fjäril eller Farfalle quilt på Finish it up friday.

Tanken och iden den kom upp för ett par veckor sedan då jag stod vid spisen och kastrullerna här och lagade mat till våra barnbarn.
Så varför inte sy en quilt till en av favorit rätterna som vi har här!!


Och nu är den klar...matrialet till denna quilt är ett och ett halvt Charmpack eller ett Charmpack och två candy samt bastyg!!!
Jag har valt Jen Kingwells nya serie Behind the Scenes och från Butikenannalunda.En underbar serie tycker jag men så är jasg väldigt svag för hennes tyger Jag har quiltat med både Aurfil och Magnifico tråd samt satt dukvadd emellan .Storleken på denna quilt är 135x135 cm  eller ca 53x53 inch.

En mycket enkelt men trevligt mönster att sy tillsammans så risken är stor för er som träffar mig i höst att ni får testa och sy!!
Detta blir mitt bidrag och inspiration till Er denna fredag!!! Hoppas ni njuter av sommaren bakom eller framför symaskinen!!!


Glöm inte att snart är det måndag igen och då mitt

Kramar från Bambi!!!♥♥

5 kommentarer:

Angie in SoCal sa...

A lovely quilt, Bambi. Thanks for sharing.

annemarlen sa...

Härligt fräsch kvilt i fina färger.
Önskar dej en skön helg, kran!

Quilt och Söm sa...

Jättefin och härliga färger!
Kram

Susan sa...

Love the soft colors in this! Well done and thanks for sharing on Midweek Makers
Susan

France Nadeau ❅ inspiration imagination creation sa...

What a fun quilt and a fun name! I love that you took your inspiration from your cooking. :-) (We spend so much time at our stoves...)
Thank you for participating to my Fabric, Thread and Yarn link party. Have a good week!