Summa sidvisningar

tisdag 24 november 2015

En annorlunda jul löpare!!

Under helgen har jag suttit legat och surfat och kopplat av med min data....njutit planerat och fantiserat....och då givet surfat runt på quilt bloggar...och blivit så inspirerad!!!
Datan denna fantastiska uppfinning just när det gäller att hämta inspiration ...tycker jag.
Instagram är en ny bekantskap för mig och som också är trevlig att umgås med och också bli inspirerad av.Detta mönster och löpare blev jag så intresserad och inspirerad av och fanns på en av mina följare på Instagram ,Jeliquilt.Så igår morse när jag vaknade  gick jag direkt till mitt skärbord tog fram papper och började rita och fundera.....tog då fram mina rester från tidigare sydda Cotten+Steel  löpare i Tinsel serien och skar och sydde.Till stammen har jag tagit Quilters Line från Moda.

På kvällen var den quiltad och klar använde Aurfils tråd tll detta och mellan använde jag dukvadd.Storleken på min nya jullöpare är 30x83 cm eller ca 12x33inch.

Själv är jag faktiskt förtjust i min löpare tycker utan att skryta att den blev bra.Jag är också glad att jag tog mig tid till att surfa runt och bli inspirerad av alla vackra quiltar på nätet och vem vet kanske kommer det flera.

Min Visa och Berätta måndag mina vänner är öppen ända till midnatt så välkomna och var med och inspirera!!
Glöm inte att titta in och njut av de bloggvänner som redan länkat sina fina alster.

Själv länkar jag till  http:// conniekresin.com
http://quiltstory.blogspot.seBAMBIKRAM!!

3 kommentarer:

Catarina C sa...

Visst finns det mycket inspiration på nätet men tyvärr också en tidstjuv! Den blev jättesöt din julduk och snyggt kviltat!

Kram Catarina

EirinH sa...

Så koselig løper! Morsomt når man må jobbe litt med å komme frem til mønster ut fra et bilde!

Afton Warrick sa...

I really like this pretty tree table runner. What a great pattern idea!