Summa sidvisningar

lördag 21 mars 2015

Det växer fram.
God morgon alla goa (sy)vänner runt om i vida världen till denna underbara lördag.
För de flesta av er så väntar två dagars ledighet tillsammans med nära och kära men vi får heller inte glömma alla de som arbetar och jag hoppas ni alla har det bra var ni än är och gör.

Om jag har förstått det hela rätt så just denna helgen är det många som träffas i sina grupper och syr tillsammans eller går på någon kurs.

Själv skall jag iväg imorgon  och träffa Anne-Pia Godske Rassmusen i Förslöv och det skall bli så roligt  att få träffa henne och alla andra deltagare och alla förslag på sömnad!!


Min sömnad fortsätter lite här och lite där....och en dag har jag nog fått ihop det hela ..förstår inte riktigt vad detta beror på.
Normalt brukar jag hålla mig till en sak i taget!!!men alla mina planer jag haft är nu halvfärdiga ....och ligger överallt.....många avslutningskanter väntar också men de är ju bra att ha med ute på altanen och i solen.
Ja ja jag har iaf. roligt och är kreativ. Och så  jag hoppas på att en dag expolderar alltihop precis som våren gör nu.....och slår ut.....i full blom.


Något  som då är på G här och växer sakta fram är min quilt med Churn Dash och Modas  Basic Grey  Grunge ...

 
 
och just nu har denna topp växt till 15 block och funderar på att sluta här (då blir quilten precis lagom till en enkelsäng) och så sy en liten remsa runt varje block.Får väl botanisera i morgon bland Modas tyger och se om jag hittar någon lämplig  färg......
 
 
Ha det gott mina vänner och njut av dagen ......Bambikram!!

1 kommentar:

Catarina C sa...

Ha det så jättetrevligt i Förslöv imorgon! Din Churndash ser jättefin ut!
Kram