Summa sidvisningar

torsdag 14 november 2013

På landet!!


Jag har ju under några dagar visat upp mina Rufs och  Chenille  quiltar.
Anledningen till att jag sydde dessa var ju en önskan från mina sy grupper om att få testa denna teknik.Den är ju en gammal och prövad teknik  och visst skall man ta vara på det man sytt tidigare och testa igen.Jag tycker det var roligt att de mina önskade och ville testa .För visst är det så att man springer iväg och jagar det allra senaste på ""mode"" fronten.
Ja vad är nytt och vad är gammalt detta kan vi ju diskutera länge....Våra förfäder som hade samma intresse som vi var fantastiskt duktiga och lade grunden till det mesta när det gäller block och mönster!!


Jag har använt ett tyg från Moda som heter Doodle Moo som utgångspunkt och sedan kompletterat med några andra Moda tyger och så sydde jag denna lilla Rufs barn quilt.


Nu fattas det bara en tvätt och få den tumlad ....och detta får vänta ett par dagar..Passade på att köpa ett grön prickigt flanell tyg hos Anna när jag var hos henne och det var en jätte bra kvalitet på detta och har som baksida.

En  grå torsdag har jag vaknat till idag,,men då måste man sätta lite  färg på den.....och det skall jag göra idag för en ny liten barn quilt ligger och väntar.....kanske kanske blir den för färgglad och myllrig.....
Vi får se!!

http://myquiltinfatuation.blogspot.com Kellys Y:s bloggsida  dit jag länkar denna torsdag!!


BAMBI kramar !!

Inga kommentarer: