Summa sidvisningar

fredag 15 november 2013

Barcelona!!


Att sy av ett Charm Pack är både "billigt" blir bra och är roligt tycker jag.Visst kan man skära sig ett eget paket med 42 kvadrater men jag tror inte man får ihop sina tygbitar lika vackert  som de som finns att köpa.

Nu har jag under sommaren/ hösten sytt upp ganska så många olika mönster av just ett Charm Pack och denna sömnad har varit så rolig samt givande .Jag gillar ju måtten 2,5 och 5 inch och dessa passar så bra till just dessa förpackningar.
Alla av er därute vet väl att ett Charm pack är färdigskurna kvadrater 5x5 inch och kommer från en hel serie tyger och alla kvadraterna passar då så bra ihop.
Fördelen är just detta tycker jag att man kan blanda tygerna lite hur som helst och resultatet på quilten den blir  bra!
Sedan spelar det tycker jag  en stor roll vad för bas tyg  man sätter till och färgen på tyget  ,,, det kan avgöra hela quilten om den blir bra eller inte.

Häromdagen så sydde jag av ett Charmpack som heter Barcelona och denna förpackning  kommer från Moda och jag har använt en meter grått bas tyg till denna duk!!


 
 

Är ganska så nöjd och måttet på duken är ca 112x112 cm eller 44x44inch när den blev färdig till...

......den stora länkardagen till Amanda ,Sarah och Rickard...och visa upp färdigt fredag,,,en  bra utmaning och en puff  att få klart sina quiltar...och dessutom  kommer duken med på  måndag då jag har min länkar dag här på min blogg ,välkomna skall ni vara till  Visa och Berätta ,måndag.


http://crazymomquilts.blogspot.se
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca
http://richardquilts.blogspot.no


  Bambikramar till Er alla !!!

Inga kommentarer: