Summa sidvisningar

onsdag 25 september 2013

Vardag igen.....
och allt är sig likt...sömnaden den går vidare med både ditt och datt.
Vädret de senaste dagarna har styrt och altanen den har fått långa besök och min näsa har pekat uppåt för att titta på den gula!!

Har man inte och göra så får man....hon ni vet tösa på Slätta....tänkte på tanten Bambi  och skickade ett kuvert med trianglar!! 
 
 
OCH det är inte vilka trianglar som helst dessa tyger finns inte att få tag på här i Sverige..utan de kommer från Australien och Sarah Fielkes egna serie och heter On the pond,,så tala om att jag är previlegerad  och stolt.
Men nu så kommer utmaningen ,,sy vad du vill men sätt inte till vitt grått eller svart tyg!!!!Och det är precis de färger jag skulle vilja ha,,,,,,,
Help me!! Nu gäller det att tänka....och inte misslyckas för mycket!!
 
Igår så frågade jag hur många meter kassakvitton jag sytt ,,,,en liten liten skara svarade ,,nämligen 3st läsare   och Eva var närmast med sina 12 meter,,
 
 
 
men det var 15,15 meter!!
 
Eva skicka din adress till mig en liten present väntar för du var med och gissade....nästan rätt!!
 
Vad jag skall ha dessa meter till ..jo det vet jag och de kommer så småningom på bild och då i en quilt....har jag tänkt.
Dessa scraps remsor får ligga till sig lite för nu är det tyngsta jobbet gjort och min scrapslåda krympte ...men ack så lite.
Därför har jag bestämt att en kväll när jag  sitter vid symaskinen igen och inte riktigt vet vad jag har lust att sy  så åker scrapslådan fram  och den oöppnade kassakvitto rullen jag/vi fick hos Anna förra helgen!! och nya meter sys till nya projekt!!
 
KRAM från Bambi!!!
 
 
 

Inga kommentarer: