Summa sidvisningar

torsdag 26 september 2013

Ett annorlunda inlägg,,,så läs gärna!!
GRATTIS MARIA eller MAJA!!
Dock ej idag men väl på lördag och hör nu här alla Marias vänner ....Hon har i åratal skickat runt dessa mjuka kuvert till oss alla ,,posten den har blivit rik och går som sagt nu med vinst....Blev så glad när  Carina N  (http://carinasyrochfunderar.blogspot.se )   (läs mera på hennes blogg!)kontaktade mig om en utmaning till Maria (((ja ni vet ju vad jag fick häromdagen!!)))MEN också en utmaning  till alla hennes vänner!!

Skicka och gratulera Maria på hennes dag  med ett kuvert och i detta lägger ni 5st kvadrater 3.5x 3.5 inch,,,tanken är att hon skall sy en plusquilt!!!Givet är det bra om alla kuvert dimper ner lite då och då ..för postisen men man firar ju också sin födelsedag lite längre då och kan suga på karamellen...MEN Maria har också många internationella vänner som hon umgås med via Skype och Chatt,,,så idag är det den perfekta dagen ...till Kelly Young ,,Sarah Fielke och Katherine i från Canada ,,häng på Om ni nu läser Carinas eller  min blogg.....
Och vi alla vänner till tösa från Slätta utbringa nu i ett kuvert,,,,, ett hipp hipp hurra till våran  Maria på lördag!!
Min blogg som jag skulle skriva idag ....ja den får faktiskt bli en annan dag ......hur som helst så har vi en SY dag idag här i Apelviken och den är från kl.nio till kl.nio alltså en HEL dag.....och jag hoppas vi får roligt inspirerar varandra i färg och form.
Bilden idag blir en liten ny  nesse ....och just den kommer jag nu att länka till Kelly Young!!!! http://myquiltinfatuation.blogspot.com  och kanske någon annan!!


Bambikramar till ER!!!! och Tack för idag!!
Inga kommentarer: