Summa sidvisningar

måndag 22 april 2013

Vardag ...igen....
.....och nu var ""min semester""slut..det  är måndag ,,ny vecka och nya möjligheter.Vädret är grått och tråkigt,,men perfekt syväder!!
Litet upplägg finns för dagen ,,men först skall frukosten i magen.

Har fått en fråga på 80/20 vadd från Hobbs,,från en läsare...jag kan säga så här ,,det är för mig en helt underbar vadd att arbeta med,,80% bomull och 20% syntet...finns i olika bredder ,,250cm eller 300cm,,,med klister och utan klister.Själv använder jag oftast vadden 250 cm med klister på båda  sidorna..
Den är perfekt/lätt att montera på tycker jag,,då jag lägger bakstycket till quilten först med rätsidan ner  och sedan vadden   mot bakstyckets baksida  sist .Tar hela stycket till strykbrädan och stryker på tyget,, fast vadden.Det blir perfekt!!!Jag får en välstruken vadd och bakstycke.Sedan monterar jag toppen på vadden och stryker även fast den på vadden....som fastnar bra.
Vill man sedan spraya fast toppen kan man givet göra det sedan eller tråkla....Men faktiskt sitter alla tre lager bra ihop utan både spray och tråkling.Handquiltar man köp då gärna vadden utan klister,,bättre och lättare för nålen.
Lolo och ni andra detta är en liten liten anvisning hur jag gör,,


 
Vadden den köper jag hos Anna,,,    www.butikenannalunda.se ,,,, vill ni har mera upplysning hör av er till henne eller maila gärna till mig.jag svarar gärna på frågor.
Jag kan varmt rekommendera denna vadd.


Jag hoppas ni haft en skön helg och är laddade inför denna nya veckan,,,,jag är det iaf!!
Kram från Bambi

2 kommentarer:

Maja sa...

Godmorgon!
Skriver ett hej nu!
Missar alldeles för ofta när jag tänker-sedan-!!!
Jag kör utan klister, men 80/20 eller 100% bomull är mina favoriter!
Hoppas på lite skype senare!
Nu ska vi promenera-doggisen och jag!
Kram//Maja

Anonym sa...

Tack för vänligheten att svara ang vadden- och så snabbt också
MVH Lolo