Summa sidvisningar

söndag 21 april 2013

Här kommer mera!!
Lite fler sy-bra -ha-saker åkte med hem från Förslöv.
Jag köpte bl.a en ny linjal!!
.........och det som jag vill visa er idag kommer här..... 
 
Det är en Creative Grinds och är lite längre samt bredare än min vanliga!! måttet på min nyinköpta linjal är 8,5x 24,5inch.
Prövade den igår och då till att renskära en topp,,och den fungerade alldeles utmärkt.Jag har länge väntat på att plånboken skulle säga ja,,(lite skämt),, att få köpa denna linjal.Jag har ju den vanliga som de flesta av oss har 6,5x18.5 inch,,och det är absolute inget fel på den linjalen ,,men med tiden har jag tyckt den har varit lite för kort.
Denna linjal är också lite bredare = 2,0 inch,,tänkte den skulle bli bra att ha med på kurser,,och då ha en lång och en bred linjal i ett!!

Vidare åkte några transfer bilder med i påsen ,,ett handtag till en kommande väska,,och då  givet en prickig sådan!!Samt lite fler tygbuntar som låg i reakorgen!!!


Idag går min "semester" in på sista dagen ,,för imorgon då är det ju ny vecka och måndag..och skall man inte stressa  så gäller det att börja njuta av att få sy och fantisera om höstens program och mönster,,,Nu är batterierna laddade och jag längtar.

Först skall jag ta vara på denna fina och soliga söndag..och umgås med Rutkocken och ...och....


Ha en bra söndag mina vänner,,det skall jag iaf. ha!!!BAMBI kram till ER alla

5 kommentarer:

Wivi sa...

Fina inköp. Linjalen verkar lite väl stor att ta med sig men... har man bil kan man ju lägga den i baksätet :-)
Sitter i bikini på balkongen med öppna fönster och broderar. Härligt!
Kram

Britt-Inger sa...

En sådan bred och lång linjal har jag sedan några år tillbaka. Den är min favoritlinjal, en sådan som jag inte kan leva utan. En annan favorit är lite kortare, 14x6 inch, väldigt behändig.
Visst är det härligt med våren

Annika sa...

Linjaler tror jag aldrig man kan få för många av. Lite grann som vaser, det finns aldrig en perfekt utan man behöver lite olika storlekar.
Ledsen att jag inte svarat på din fråga om hur ma ändrar så man inte är en "no-reply-blogger" (har legat nerbäddad med influensa), men nu har jag försökt leta och är inte människa att komma ihåg hur jag gjorde. Fråga Maja, jag har för mig att hon vet. Kram

JaneGardner sa...

Jag köpte en järnlinjal på Jula för långa skär.
Din verkar supersmart till att skära border med bland-annat. Visste inte att det fanns såna stora
Mina favoriter annars är Olfas linjaler, de som är lite matta på ena sidan. Köper dom hos http://quiltbiten.com/ Det var Gunilla-Sytanten som tipsade mej om dom linjalerna
kram

Dollandesign sa...

Ja, "här kommer mera" på ännu ett sätt, tänker jag. Ser nämligen att Ditt räkneverk som talar om antalet besökare på Din bloggsida i dag har passerat etthundraåttiotusen!
Det är väldigt många, inklusive mig, som brukar titta in till Bambisyr med sin Quiltglädje!
Jag tycker om att titta in och låta mig inspireras av Dig.

Dollandesign