Summa sidvisningar

onsdag 10 april 2013

Nytt på G!Ett vitt projekt..eller en ny quilt kan vara på G...ett jätte roligt 10 minuters block som  jag har  testat och med 3D effekt.

Det är så  svårt tycker jag att ta bra och tydliga kort med kameran när objektet är vitt...men jag  hoppas ni ser lite av provet  och effekten.


Idag är solen lite trött,,precis som jag...men båda så lyser vi så gott vi kan.Jag är så nöjd med gårdagens Hex N More träff,,tror mina töser också var nöjda.Mallen tycker jag är så rolig att sy med..det är bara fantasin och tiden som saknas.Tygerna har också en stor betydelse,,,,det glömmer vi ofta.

Senare idag skall jag åka till centrallager B och hämta lite quiltmatrial.. till torsdagens  syträff med Apelquiltarna.Det blir en sväng till papperscentralen och köpa papp ark  till askar som  vi skall sy på em ,,i KviltSystrarna.

Först så gäller lite frukost imagen och sedan  skall jag ta med maken på en promenad utefter havet,,och njuta och ladda batterierna!!

Onsdagskram från Bambi


5 kommentarer:

Annika sa...

Hej Eva,
Det är svårt med vitt på vitt och fotografering - ungefär som med silver. Men det ser fint ut tycker jag.
Tack för din kommentar hos mig, eftersom du står som "no-reply" kan jag inte svara via min mail. Kanske kan du ändra så du kan få svar på dina kommentarer?! Kram

Maja sa...

Jag har jättesvårt att se vad det är, men eftersom du skrev att det är 3-D så tror jag att det är de"öppna" gässen som du sytt.
Kan det stämma?
Här ska sys, så om du vill Skypa senare så är det helt OK!
kram//Maja

evaj sa...

Hej Annika!!!Tack för upplysningen om kommentarerna ,,men hur gör jag nu då?? Vart går jag in osv.. ändrar mer än gärna ,,bara jag vet hur!!Bambikram

Unknown sa...

Ser noen stjerner der i det hvite. Ser fint ut, godt med noe uten farger også. I dag bestiller jeg meg Hex n more linjalen. Men den kommer ikke hit før i juni. Henter den selv i usa hihih

Bibbi sa...

Snyggt!!
Kram