Summa sidvisningar

torsdag 11 april 2013

Dagens tips!!Kassakvittoracet....

Mulet och grått idag ,,perfekt sydag,,,och sy det skall vi göra här i Apelviken idag.Nu på förmiddagen syr Apelquiltarna ,,och i eftermiddag är det dax för KviltSYstrarna.

Igår så var jag runt och fixade lite material till oss idag,,och besökte då bl.a papperscentralen,,vi skall i em. sy askar och behövde då stora ark med papp till dem...Där hittade jag  då rullar till kassakvitton ..och typisk mig....


 
 
så köpte jag givet en rulle.
Hem och till mina scraps ,,testade och sydde,,och det fungerar alldeles utmärkt.Nu skall jag ta med detta och visa idag för min töser.Jag har pratat om detta sysätt tidigare och tjatat på dem om att ta vara på alla småbitar och sy så här.
Kanske blir det lättar att ta till sig det hela när man sett det i verkligheten.Samtidigt får ni också mina läsare detta tips,,eller påminnelse...Perfekt sätt att ta vara på alla små tygbitar bitar,,scrapsen........Lycka till!!


Torsdagskram från Bambi

6 kommentarer:

Pumlans flitiga fingrar sa...

En utmärkt idé som jag själv provat. Och det blir jättesnyggt som kant bl.a.
Vilken bra coach till dina syflickor du är!

Anonym sa...

Vilken kulig idee!! Om jag förstår dig rätt, så syr du tyget på pappret och på så sätt får du samma bredd på dina remsor...eller?? Kram från MonicaJ

Grete sa...

Dette er en kjekpesmart måte å bruke "alt" av stoff på! På http://lappe-grete.blogspot.no/2013/03/tepper-pa-utstilling.html kan du se teppe jeg har laget med utgangspunkt i stripesøm, men jeg bruker telefonkatalogpapir, det er veldig tynt og godt å sy på. Har også startet med svart-hvite rester.

Maja sa...

Min lilla nesse sydd av tyger som jag fick av dig!
Sydde jag på 5 remsor som syddes ihop med ric-racband emellan!
superkul och väldigt snyggt!
Tycker jag trallal-la!
Skype i morgon?
Kram//Maja

Wivi sa...

Har ett par rullar räkneremsor kvar från tiden då man använde sådana räknemaskiner men det har inte blivit av att testa tekniken ännu.
Kram

Immi sa...

Ja visst är detta roligt. Jag syr en remsa då o då och snart har jag något större! Kram..