Summa sidvisningar

måndag 10 december 2012

Måndag med guldkant!

...och så tror jag att hela veckan blir ,,för ER och för oss, Anna,,Maria och mig!!För ni glömmer väl inte att läsa lördagens blogg och kommentera....för jultomten den kommer lite tidigare i år ,,till någon!!


 
 
 

Helgen för mig har varit bra,,den har gått i scrapsens tecken,,min kärlek till små små bitar är stor...och redan i torsdags började jag sortera de sista små scrapsen ((Absolut de sista!!)som kom för ett antal månader sedan från Skövdeslätta.
Resultatet blev denna quilt,,en quilt som jag gillar jätte mycket,,den är så vacker!!när den ligger här på mitt designergolv.
Jag har också fått en stor påse med "scraps" remsor från Laila i Helsingborg,,när jag var i Förslöv i Oktober och hade en Mani kurs. Det föll sig naturligt att några av dessa fick komma med ,,för staffetpinnen med scrapsen går ju vidare.

Några av er där ute är ju med och skickar in bidrag till Amanda Jeans blog, Finish it up Friday,,
http://crazymomquilts.blogspot.se
och detta är och ser så trevligt ut..om man kan data vill säga!!Men man kan vara med än då och få färdig sina alster på fredagen ...och så hade jag tänkt att min scrapsquilt skulle bidragit med...Om ....
Amanda har en mycket trevlig blogg tycker jag och kan varmt rekommendera den, och det finns så många fina alster att beskåda ,,hela veckan ,,men framför allt på fredagen att länka till.

Måndag är det och vi har ju en spännande vecka framför oss,,vem tomten kommer till.....
Är ni med på FaceBook?? om inte anmäl ER då... och sök upp Butiken Annalunda där,,då har ni möjligheten att vinna dessa buntar med 12st FQ.....Anna har också en utlottning,,,gilla ,,dela och kommentera så har ni chansen att vinna!!!
Dessa finns precis som Marias och min FQ bunt att köpa i hennes webb butik,, men lite speciellt är det denna vecka,,,då samlar Anna och hennes butik  också in pengar till musikhjälpen,,,,,Allt för idag!!!!!

Bambikramar från mig till dig!!

4 kommentarer:

Gudrun sa...

Vilken jätteläcker scrapskvilt.
Ha en fin dag--hoppas ni har samma fina väder som vi här på ön.
Kram Gudrun

Wivi sa...

Så'na där remskviltar är fina.
Mina båda halvor ligger i vinteride på balkongen.
Kram

Lizzan sa...

Oj så mycket härligt ögongodis du bjuder på idag :)
Klart det blir en härlig vecka, det känner jag i mina tår!!
Kram Lizzan

Maja sa...

Fattar inte att mina scraps blir så vackra hos dig!
Jag vill ha tillbaka dom!
-NU!!!;-)

kram