Summa sidvisningar

tisdag 11 december 2012

Ingen rast ingen ro...fast man har jullov.....men jag har så roligt...Så kan man sammanfatta mina dagar just nu,,och vad har då hänt?

Jag har drabbats av scrapssjukan(Igen)!!!!och den har slagit till ordentligt....och bilder kommer ,,,,jag lovar,,men inte riktigt ännu.

Vågar knappt berätta ,,men igår satt jag och sydde ihop små små scrapbitar ,,de var kanske 1 inch i fyrkanter,,,med lite större bitar.. långa och korta...ljusa och mörka,,vita och svarta...(TESTA ,,så får ni se och känna hur KUL detta är.)
Vi fick besök igår kväll av en vän och då kan jag tala om att jag skämdes en del.. hur det såg ut här,,för vi har trådar precis överallt....och små små bitar av tyg över hela min syplats!!
Normalt när man kommer hem till folk vid denna tiden så är det städat , pyntat och fint,,,,men KJ och jag  har det hemtrevligt ändå!!!
Att vara Bambi eller duracellkanin kan kanske vara bra,,men jag har börjat fundera på det där med ekorre...
Jo,jag vet att man kan söka för en sådan sjukdom,,,kanske är det dax??eller???
 
 
 

Idag så får ni bara se en liten nesse,,,också född av scarps!!Men den som väntar på något,,,heter det ju..
Detta var en liten rapport från Apelviken idag,,,kallt och rått är det utomhus  och det är skönt att få vara inne,,speciellt när man är sjuk!!

Vill också  påminna Er om våran utlottning /Give Away....LÄS lördagens inlägg,,kommentera där ,,så är du med,, på vad ,,bild och text finns där!!Lycka till!!!!Ha det gott denna tisdag,, önskar Bambi med massor av kramar!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, min man brukar säga att jag borde få KBT behandling för att jag först köper stora tygbitar för att sedan skära sönder dem, för att sedan sätta ihop dem igen. Verkar knasigt tycker han. Då säger jag att när han arbetar i trä gör han precis samma sak först såga sönder,sedan sätta ihop. Det är ju så himla kul att hålla på med lappteknik. Lisbeth T

Maja sa...

Jag tycker att din nesse är söt!
Ett alternativ till grytlappar och MugRugs när man går på visit i juletid!
Vi hörs!
Kram

Anonym sa...

Skraps är bra det är tur att du kan få oss att se va man kan göra kramisar Märit

Gudrun sa...

Väntar med spänning på bilder med idéer för är det något jag har gått om så är det scraps :-)

Lizzan sa...

Snygg nesse!! Visst är det skoj med scraps, blir så läckert resultat!!
Kram Lizzan

Wivi sa...

Jag har också sytt av scraps idag men inte av så små bitar som du. Det blev näsduksfodral.
Kram