Summa sidvisningar

måndag 5 november 2012

Tysnaden ligger över Viken....och vardagen är tillbaka!!!Måndag är det också,,och ny vecka!!
Idag är det bara att ta sig i kragen och köra igång med förhoppningsvis roliga och intressanta saker.Jag är ju lite bortskämd ..och i fredags kom det ett mjukt kuvert till mig..innehållet var detta!!
Visst är det härliga tyger,och jag längtar genast efter sommar och sol och en god drink vid stranden...eller kanske en liten semester någon stans,,, vid pooooolen!!
Ett roligt uppdrag!!

Drömma kan man ju göra,,,men verkligheten ser oftast annorlunda ut,,både positivt och negativt.Denna veckan har vi sy vecka här hos oss,,onsdag en x-tra sydag,,,och torsdag är det som vanligt ,,först Apelquiltarna och sedan KviltSYstrarna....

Men först gåskorna på ,,sedan hoppas jag att min Janne skall få besök!!Hoppas att ni får en  bra start mina vänner,, på denna veckan.

KRAMAR!!


4 kommentarer:

Junebacken! sa...

Men åh vilka härliga tyger! Jag ser muggmattor. Eller kanske drinkmattor. ;)
Kram

Dollandesign sa...

Ja, det låter spännande att Ni ska åka till "Paris" nu i veckan på onsdag och sy. Det gör mig nyfiken, och jag ser med spänning fram emot att få "se och höra" om den resan!

Dollandesign

Wivi sa...

Tyger med kaffetema blir väl kanske muggmattor?
Härligt med en syvecka. Saknar "sy-kollo" som jag var på två gånger hos Åsa Holmér. Får se fram emot nästa syhelg hos Brita i Luleå.
Kram från ett helgrått Sth.

Maja sa...

Va, ska du ut och åka?
Snygga tyger!!!
Kram