Summa sidvisningar

tisdag 6 november 2012

Julen nalkas!!
Igår så blev det en liten duk utav tygerna som kom i fredags,,,nu på morgonen när jag skulle ta ett kort på den så la batteriet  utav.Så ni får vänta att få se den..tills kameran är laddad igen.Avslutningskanten kom på och blev handsydd framför tv:n,,när ensamma mammor fick välja sin kärlek!
Några Mug Rugs kommer det också att bli.....men först lite påfyllning av tyg....


Vi har ju sydag här i Viken på ons/torsdag och då på torsdagen skall vi sy,, jul,,,Så igår kväll började jag leta lite julmönster som jag skall ha att sy då. 
 
 
Fick fram en gammal Fat Quarter,,nr 4 från 2011.,, och en applikation med tomtar på en löpare....design är Solbritt Eriksson..

Detta handarbete skall jag ha när vi träffas..hinner jag så blir det en till löpare och då får tomtemor vara med.Applikation  på vitt linne.
Hmmm,, har jag nu tur och dessa löpare blir bra,,så är ju redan Novembers tidningsutmaning klar ,,gillar skarpt ,,två flugor i en smäll.
Men månaden är lång så man vet aldrig...vad som kommer att sys.

En sak är redan klar ..ni som följer mig här på bloggen vet att jag börjat tidigt med julalster.Så jag har gott om presenter att ta med till bjudningar,,,,,,,glögg,,,,

Lite skvaller,, min liltwister julduk,,
ligger nu och väntar på att bli monterad...mina "flickor" har bestämt och tycker det ska bli en  julduk.....och så får det väl bli då...
Själv tycker jag den blir så bra och jag gillar den,,och jag är så glad att jag tog med mig alla skurna block hem och sydde ihop dem,,,jaa ,,ni känner väl ekorren.

Nej nu får jag nog sluta och sitta här och skiva,,,Gåskorna väntar och ute är det en stor sol..men säkert kallt....

Hoppas ni har det bra och ni  fått lite sy inspiration av lilla jag...

Kramar

5 kommentarer:

Maggi sa...

Den tomten är kanonfin. Du gör så fina saker

Hantverkarglädje sa...

Roligt att kika in här nu och då eftersom här finns så fina idéer.
Ja tomtarna de är nog i antågande. Tror nog det är dags att göra slag i saken med dem om man skall hinna till julen. Ha en bra dag.

evaj sa...

Tack Maggi,, vad glad jag blir !!!! Kram

Maja sa...

Din julduk är underbar, Eva!!!
Jag tror ju inte på tomten, men den är också fin!
kram

Wivi sa...

Twisterduken är jättesnygg.
Ska plocka fram mina jultyger och se vad jag ska kunna åstadkomma. En jullöpare, några grytisar??? Alltid blir det väl något.
Kram