Summa sidvisningar

söndag 24 juni 2012

Söndag!!
Idag vaknade mannen och jag till att det smattrade på fönstret,,lite mysigt ,,men så tråkigt med tanke på alla som är lediga!!
Här har en del av de våra åkt hem till Borås,,andra har kommit,,och några åker ikväll....så nu har sommaren börjat på riktigt hos fam. Johanssons .
Vi får väl se hur många vi blir i veckan....
Hoppas jag kan få tid att städa tillbaka min symaskin ikväll och kan få sy några stygn,,Juni månad går ju mot sitt slut och jag har en tidningsutmaning som väntar.


Vårat internet och telefoner har inte fungerat på hela helgen,,Telefonerna är ju värst faktiskt med tanke på att barnbarna ,som är ute och cyklar runt och att vi då inte når varandra.Igår satt vi med 8st mobiler här  och ingen kom ut och ens fick en ton...Tyvärr når inte andra oss heller...Det är som att bo på en öde Ö!!!6 kommentarer:

Unknown sa...

Tråki med telefoner som ikke virker, hvordan skal en da få kontakt med leverandøren for å klage...........
Teppe ditt er så vakkert, har mange charms i svart og hvitt de vil jeg bruke til ett slikt teppe, men først må jeg bli ferdig med mitt år med blått......

Wivi sa...

Så många härliga tyger du har i vitt/svart.
Hoppas ni får ordning på telefoneriet och datoruppkopplingen. Dåligt att de inte fixat detta trots att ni klagat så många gånger. Tänk om ni skulle behövt ringa efter ambulans.
Kram

Catarina C sa...

Vad kommer det att bli av den fina svart/vita toppen? Du bor ju ganska civiliserat så man tycker att det inte borde vara några problem med internetuppkoppling. Tydligen har man missar er i viken! kram

Brita - the QuiltTopMaker ;-) sa...

Vilken läcker svart-vit quilttop! Här har vi haft toppenväder hela helgen! Fast då har ju även myggen vaknat...

Lizzan sa...

Usch för teknik som strular, så enormt frustrerande!!
Önskar er en fin måndag och att ni har bättre väder idag!4
Kram Lizzan

Bibbi sa...

Den svartvita toppen ser jättefin ut... en idé att ta efter tror jag!! Alla mina scraps skriker efter mig och jag kommer inte till skott... jag heller! Men jag skyller på att det ÄR sommar trots vädret!!
Kram