Summa sidvisningar

måndag 25 juni 2012

Behöver en spark i baken.....
Ingen bra början på denna veckan ,,när det gäller vädret,,och har man då små,små fötter som helst vill vara ute och springa eller cykla.Så kan jag säga att det är botten!!
Jag kan bara hoppas att syveckan kommer igång.Det är nämligen lite segt på den fronten,,jag har svårt att komma igång.OCH så blir det ju lite stökigt också ,,när jag skall ha fram alla sygrejer.....ja ni vet.
Nu är bordet så fint och det är bara blommor och några ljusstakar på det!!

Dagens bild passar inte till Oboy,,och rostade mackor,,och då helst med Nutella på!!!!Men jag hoppas ni kan njuta av den och kanske bli lite inspirerad av den ,,för visst har ni lite vita tygremsor som ligger och skräpar,,,som dessutom ropar sy något av oss......


Kanske har ni någon inspiration att komma med och få mig att vakna upp och komma igång med.Nu skall jag iaf. börja med att surfa runt lite,,för detta har ju inte fungerat för mig  i helgen....heller...kanske har ni varit flitiga och skrivit på era sidor,,,,och lagt ut era alster där.

Som ni förstår så behöver jag en rejäl spark där bak för att komma igång!!


MÅNDAGS kram från lilla jag


7 kommentarer:

Anonym sa...

Tror jag inte alls du behöver men det är för tråkigt väder kram märit

Hilde sa...

Ta frem skikkelige farvesprakene stoff. Sy deg en egen sol, da lyser den opp og du får sygleden tilbake.

Wivi sa...

Grattis till 90000 besökare. Säger som Hilde - plocka fram riktigt färgglada tyger och ställ undan blommorna. Kram från ett lika grått och regnigt Sth

Anonym sa...

Oj oj oj ,vilka besökssiffror du kan visa upp. Kan bara Gratulera...... Men inte så konstigt med alla fina alster du visar. Kramar från MonicaJ.

Maja sa...

Grattis till över 90000 besökare!
Jag håller med Hilde!
Plocka fram riktigt färgsprakande tyger och din Lazy Angel!!!
Sen är det bara att köra!

kram

Kerstin sa...

Grattis till besökssiffrorna men det förvånar mig inte ett dugg...
Kolla på den här länken http://imagingermonkey.blogspot.se/2012/03/strip-piecing-granny-square-block.html
Det borde vara nåt för dig!
Kram!

Bibbi sa...

90000 är ju en siffra som känns igen... kanske kan du få hjälp med lite sylust på det numret. Om det fortfarande funkar efter alla år!!
Vilken härligt stoor besökssiffra det är! GRATTIS!! Det finns så klart en anledning till att nummerräknaren snurrar hos dig... din blogg är bra och du sporrar till att sy!
Kram