Summa sidvisningar

måndag 10 oktober 2011

En konstig start....

........ är det på denna veckan .Rått och regn ute, just nu =tråkhöst.Sedan tror jag att jag kvicknat  till lite,,har iaf bestämt så.
Dessutom när jag bestämde mig för att sy ,,Började sy på de vita kviltarna,,med spetsar odyl ,,,så sa det pang i symaskinen...och nu så skaver det i den när jag syr. Det var över en liten tjockare söm det hela hände.Typiskt när allt är bättre och man är på G,G,G!!

Plockat ner och kollat i den   ,dammat ur ,,bytt nål,, har jag gjort,,men tyvärr.Går att sy på men frågan är om man ska fresta den mera.Kanske är det dax för min Janne att få några Alvedon!Ja ja det är sånt som händer!!Mitt vita arbete ligger till v som ni ser.Dessutom håller jag på med Modas Charmpac ,,och 3sisters,,ETCHINGS!!En ljuvlig bunt med tyger!!

Tack alla ni som igår kommenterade mitt gamla arbete.Det är skönt att se att man utvecklats inom sin hobby och även tygfabrikanterna!!

Talade med Maria,Maja, tidigare idag och hon hade som förslag att jag kunde göra afrika täcken av denna duk,,och samma slog mig .Vi får väl se,,,vad det hela blir..en tummetott kanske...

Måndagskramar på er alla!!!!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Synd med maskin som ikke fungerer som den skal. Er det garanti på den ennå?? Da må den sendes til doktoren. Hvis det ikke er det, skru opp dekselet så du kommer ordentlig til inne i maskinen. Rens opp, smør alle steder du kan..... Det hjalp på min andre maskin. Lykke til.....

evaj sa...

Tack Hilde,,skall be min maka att öppna och se ,,om vi kan finna något!!Kram

MIss Wattpads mamma sa...

Du har väl en reservmaskin? Annars är det ju dubbelt elände, att vara på G utan symaskin och med tråkhöst, finns det något värre?

Maja sa...

Så det kan bli när maskinerna inte vill!!!
Det lät inget roligt!
Själv brottas jag med ett mönster som inte vill skrivas!
kram

Wivi sa...

Aj aj aj! Är det inte det ena så är det det andra. Hoppas Kjell kan fixa felet så att du kan fortsätta ditt skapande nu när du känner dig bättre.
Kram