Summa sidvisningar

lördag 8 oktober 2011

Crazy....

  Ja lite så känns det idag....eller så är det en liten bacillusk som fastnat på mig,,,,,Inte bryter det ut och inte blir jag frisk ,,trött och hängig...kanske har Alvedonen hejdat det hela.

Ligger i soffan och tittar på dansbandsveckan från Malung och hua vad partysugen jag blir...men så räcker det att resa sig så sjunker suget!!

Crazy kan jag vara och sytt detta mönster har jag gjort ,Nu får ni ta del av dessa bilder...kanske lite inspiration....Släng -remsor blev denna quilt och finns i Borås!!Ett mystäcke till kalla kvällar.

Först så sydde jag detta dubbelöverkast också av en påse med  släng-remsor,,men ekorre som jag är!!För några år sedan kom mallarna crazy ..kurvorna ,,kommer ni ihåg??Har ni sytt dem ??färdiga??
Vet inte om man kan kalla detta crazy men ta vad ni har i fyrkanter och sy ihop med ett bastyg,,,Imitt fall rutiga bitar ihop med ett svart bastyg.

Huvudsak är att ni,jag har kul!! med våran hobby!!

Kramar på er alla!

5 kommentarer:

Maja sa...

I dag har jag kul!!!
Tänk att känna upptäckarglädjen i sömnaden genom att sy och skära några gånger mer än vad som är brukligt!!!
Krya på dig!
Kram

lisailysekil sa...

Nämen så märkligt, jag började på detta "skräpblock" i förrgår!Hittade en låda med en massa omöjliga block som jag nu skär isär och syr ihop!Hoppas du snart är på bättringsvägen, inte kul att vara hängig. Kram fr Lisa i Lysekil

MIss Wattpads mamma sa...

Krya på dig!

Wivi sa...

Det var riktiga "huller-om-buller"-kviltar till skillnad mot det nedersta som är väldigt organiserat i prydliga rader.
Krya på dig!
Kram

Anonym sa...

Wooow!!! Vilka härliga täcken du visar upp. Allt i min smak...... Tråkigt med din förkylning, men är man quiltare, kan man roa sig ändå...Inte vila, näää man köper tidningar och drömmer om nästa projekt, hahaha. Krya nu på dig vännen. Kramar från MonicaJ