Summa sidvisningar

måndag 20 december 2021

Show and Tell Monday!! 467

 Inget är om att gå i väntas tider när man är lite för gammal och alla värkar känns....lite skämt och det tror jag ni förstår .Men vi i Konsthantverkarna har ju blivit uppsagda i den lokal vi hyrt för annan verksamhet där vi nu varit i snart två år.och frågan har ju varit vart tar vi vägen nu? Vi har våndats väntat och funderat och fem i tolv i lördags morse fick vi kontrakt på ny lokal.

Kungsgatan 3.

Så någon gång i Januari öppnar vi igen där men först skall vi inreda och försöka göra den jätte mysig.Givet hoppas vi att alla ni som hälsat på oss fortsätter med detta För nu är det dax igen att börja om.Men först så blir det en  flytt av allt!!!PUH! 

Samtidigt vill jag tacka alla som varit och besökt oss och jag kan nog tala för oss alla.och önska Er varmt välkomna igen.Samt En God Jul och Gott Nytt År.

Vill ni komma ikontakt med oss gå då in på www.konsthantverkarnavarberg,se


Alla dessa block har du nu möjlighet att sy och längst ner ser du hur du syr HST
Half Square Triamgels.
Till varje block här ovan går det 16 HST 2,5 inch kvadrater Och  till varje block behöver du 4st kvadrater av mörka och ljusa 4,5 inch.
.
Lägg en av varje räta mot räta och sy runt kvadraterna med 1/4 icnh fot..Skär sedan dem och du ser hur jag ritat från hörn till hörn och vips har du 4 st HST kvadrater som du pressar det ljusa mot det mörka och sedan renskär du dem till 2,5 imch.Använd gärna en liten  fyrkants linjal  som är perfekt för detta.Med detta enkla sätt att sy får du jätte fina och lättsydda HST och kan sy de flesta fina block och sedan sätta ihop till en quilt.Blanda färger mönster och lek detta är så himla kul. Lovar ER Testa!!!


Bambikram


Inga kommentarer: