Summa sidvisningar

måndag 25 oktober 2021

Show and Tell Monday!! Nr 458Igår var det två månader till julafton!!Och jag hoppas ni har börjat att planera era ev. julklappar eller egna alster ni tänkt sy.

Själv håller jag på med att sy till  julmarknader och dessa  är de första i mitt liv och jätte spännande. Sedan är det sydag här i Viken på torsdag och allt annat som skall göras som släpar efter  men också är planerade som ni förstår är jag inte  arbetslös .

I veckan strulade det mesta och det var egentligen inget som gick vägen varken med  det ena eller det andra  och inte heller mitt fel å  lite nedstämd och besviken har jag varit i veckan.

Men som alltid så har jag gjort det jag tycker är bra och nu när ny vecka kommer gäller det att ta nya tag o lägga allt bakom sig amt vara positiv och glad.


 Dessa grytlappar är nu skickade till Anna och hennes Butik Annalunda på Storgatan 11 i Ängelholm och det är den nya serien från Tilda Fabric.

Liknade kommer också att finnas hor Konsthantverkarna Varberg på Västra Vallgatan 41.Där finner du också de perfekta julklapparna om du inte handarbetar eller slöjdar själv.

Kram på Er Bambi!!

Inga kommentarer: