Summa sidvisningar

fredag 6 augusti 2021

Finish it up Friday!!

                              Idag vill jag presentera ett tyg från Free Spirit Collection med designer Tula Pink och då tyget Imaginarium som hon designat, .Tyget har jag köpt på Storgatan 11 i Ängelholm hos Butiken Annalunda och sytt en ny Bambiväska.


Många Bambiväskor har jag sytt och jag gillar Butiken Annalundas affär och sortiment samt inköpen från Free Spirit som även hyser Kaffe Fassett tygserier .Alla dessa tyger är helt underbara.

De senaste Kaffe Fassett tygerna i mina väskor.Min senaste Tula väska jag visar idag finner du hos Konsthantverkarna i Varberg Västra Vallgatan 41.


Igår blev jag stucken av en geting emellan fingrarna när jag satt snällt och handsydde på grytlappar.

Idag så mår jag lite si och så ,det spränger och stickar samt kliar och handen är svullen .Som tur var hann jag få av mig mina ringar för nu är både handen och fingrarna rejält svullna. Hoppas detta går över snabbt för det känns obehagligt och mycket annat roligt väntar ju.


Önskar Er alla en härlig helg/Bambi

2 kommentarer:

Gretchen Weaver sa...

I hope the swelling goes away soon, those types of stings are awful! Your bags are lovely as always!

Anonym sa...

Nästa gång du blir stucken av en geting, dela en Alvedon och håll den delade sidan på sticket 5-10 minuter. Jag blev stucken på nästippen för några år sedan och gjorde så, sticket syntes knappt efteråt. Inget svullet, inget kliande.
Ett tips från en som gillar din blogg.
//Helene i Broddetorp