Summa sidvisningar

torsdag 24 december 2020

Finish it up Friday!!

 Idag är det julafton och då ger vi oftast bort en klapp till någon man tycker om. De mina små gillar Swish och har laddat ned denna funktion för sin farmor som verkligen behövde den!!Andra får kanske något hemma sytt.....

Givet så har jag också sytt en sådan en sädan klapp som jag gärna vill visa er idag och det är denna quilt


Jag har sytt om en Jane Austin panelen  till något helt bättre  i mitt tycke och skurit sönder hela denna panelen och tagit bort tyget emellan och sytt på eget( Linen Textures) (Tagit rad för rad!!) Tillslut så har jag satt på JA metervara tyg till kant.

Panelen är i mått 91,5x 110 cm sedan kom kanten till med ca 10cm.Quilt tråd är Aurifil grön tråd och brun melerad.80/20 vadd emellan och Annalundas x-tra breda tyg perfekt till bakside tyg.

Dessutom har jag hela denna serie i en Fat Quarter tygbunt med de finaste och mest romantiska tyger ,,helt underbara!!Detta blir mitt nästa projekt..Oj oj oj!!!

"Jane Austen är en författare som skrivit många böcker , föddes på slutet 1700 hundra tal i Hampshire. dog  väldigt ung.denna tjej som skrev sina kärleks romaner  skall nu inspirera mig.....med min FQ tygbunt.

Önskar ER denna torsdag som är julafton och min egna namnsdag!! en skön och fantastisk dag trots denna Corona.


GOD JUL!!säger eran Bambi


Denna quilten har åkt iväg till en av de finaste och snällaste och en av de allra bästa vänner jag har som bor i Förlöv och är min Anna!!

God Jul till dig och kramar från mig!!!💓💓💓

3 kommentarer:

Barwitzki sa...

Hvilken flott teppe, en utmerket jobb ... og for en stor glede for mottakeren.
Julehilsen Viola sender til deg.
Jeg ønsker deg en riktig god jul.
Kos deg... vi pynter juletree og lys er i kveld. Glede.

Immi sa...

Så underbart tjusig, vilken fin gåva att få! God Fortsättning!
Kram Immi

evaj sa...

🙏Tusen tack!! God fortsättning önskar jag dig!!❤️🦌