Summa sidvisningar

måndag 30 november 2020

Show and Tell Monday!! Nr 411

 Snart har vi December månad här  och det är bara några få timmar kvar av November månad

I denna veckan kommer jag vara i stan och hjälpa till hos Konsthantverkarna ett par dagar där jag är gäst utställare .Vidare skall vi ha avslutning i mina sy grupper på torsdag och vi blir ca 50% av mina "elever" som kommer och detta passar ju bra när man bara får träffas max 8 st personer.

 Våran egentliga sista träff sker via nätet och den skulle varit 17/12 men det är lite tajt inpå julen.!!Så därför syr vi alla hemma via nätet med mönster från mig.


Det är ju  så tråkigt och ensamt för oss alla med detta virus som lurpassar överallt och hos oss alla .För vi vet ju faktiskt inte från dag till dag hur vi mår.

Men jag försöker ändå leva ett så "normalt" liv som möjlig men visar ändå respekt och försöker tänka mig för så gott det går.

Så idag nu om en stund så blir det  ett NYTT mönster dax för mig att tänka ut vilket ,,blir det intressant....passar det till oss alla? Mönster.

Vilka mått blir bra??Vad skall mönstret kunna användas till???Tyger???Sedan inte för mycket text och det skall vara lätt sytt kameran måste fungera.....Ja det är mycket att tänka på och tar så mycket tid och X-tra tid.

Tänk att några eller ganska många av mina vänner har sytt mina mönster i minst 20 år och alla dessa mönster har varit olika!!Så jag hoppas ni förstår......


Tänk vilken hobby vi har säger en stolt Bambi!!Kramen 

Härliga Tula Pink och hennes Linework detta underbara tyg har blivit en necessär. Nu väntar jag på hennes nästa serie!!!Kommer framåt våren sommaren.


Material från #butikenannalunda precis som min symaskin#juki som hjälpt mig  finns också i samma butik!!!

2 kommentarer:

Gretchen Weaver sa...

The bag is really cute, happy stitching!

evaj sa...

Thank you Gretchen!!❤️🦌