Summa sidvisningar

måndag 15 juni 2020

Visa och Berätta Måndag Nr 387 samt Scrappy Happy Day!!


Idag slår jag ihop mina påsar igen, Visa och berätta måndag samt Scrappy happy day här på bloggen för vi har ju den 15:de idag.

Helgen har varit varm och skön och våran studentfest  blev bra trots alla förbud som var för studenterna i år med tanke på Coronan.
Tror faktiskt att Linnea våran student kände så tillslut även om hon var besviken tidigare.

Annars har helgen mest gått i sol och bad och jag tror inte att jag upplevt så mycket folk här så tidig sommar som det var denna helgen. Nästan fler än på semesterveckorna i Juli.Tala inte om köööööerna till badet.Undrar just hur folk tänker när de bara står tätt tätt och pratar med varandra på bryggan eller fegar för att hopp i havet.. Tur är att vi är utomhus och att det blåst lite och då ljumma sköna vindar.


Till idag vill jag visa och berätta om min nya sommarväska -Tripp -trapp- trull!!Modell Bambi och nu  en mitt emellan storlek från mina mönster.
Passade på att använda hela den tygbiten jag hade och inte  gick riktigt efter mönster och då blev den lite större.
Men tycker den blev bra ändå.

Använde Cactus Flower från Free Spirit och Butiken Annalunda.Samt Konas gul enfärgade tyg till foder och axelband samt fickor.
Satt fötter under väskan och så har jag en "Michael Kors" låsning.Vadd är In -R -Form också från Butiken Annalunda.


Tidigare sydda väskor med samma material förutom tyget är  lilla modell  och sista bilden är originalet på väskan.Tyg Hydrangea Harmony by Cedar West och tillverkare är Clothworks köpt hos Butiken Annalunda.Här har jag också med på denna bilden en necessär av små kvadrater (mönster finns att köpa hos Butiken Annalunda och där du då också kan sy en modell större)samt mitt lilla egna mönster till penna mascaran läppstiftet..

Scrappy Happy Day!!


Dagen då Gun Adrian visar länkar till massor av underbara scraps quiltar!!
Rutigt-G Adrian -Wordpress.com

Kram Bambi!!

4 kommentarer:

Immi sa...

Underbart härlig, a, väskor och visst kan man undra på hur folk vågar! Kram Immi

Sunny sa...

Your bags are beautiful, as is your scrappy quilt!

Turid sa...

Så herlig sommerveske!

Tumlaren sa...

Härliga väskor och annat du visar idag. Jag gillar den orange allra bäst!