Summa sidvisningar

fredag 27 december 2019

Finish it up Friday!!!
      God Fortsättning!!


Än är det några dagar kvar på detta år om jag tycker har gått så fort...men mycket har det blivit sytt under året och det får jag nog känna mig glad och tacksam för.

Jag har fått mina mönster presenterade i både Rikstäcket och Quiltmagasinet. Fått inspirera på Butiken Annalundas Kreativa Tråd och fått varit ute hos en del av Er i era grupper.Kan man önska sig så mycket mera.Jo kanske att ha en blogg här och även en grupp på Face Book.

Tråkigt är att Siw stängde sin quiltbutik Bizzie Bee samt att Anna fick sitt hem rökskadat och tvingas ha stängt.Två väldigt tråkiga och mycket ledsamma händelser.
Men det kommer ju alltid något bra ur allt elände...I Vissefjärda tog Monica över och öppnade Monicas quilt. Och vi andra som saknat Anna kan bara hoppas att hantverkarna snabbar sig så hon också snart kan öppna!!


Färdig till idag är den duk jag sytt till bordet där Mysteriquilten finns.
Tygåtgång är bara  ett Charmpack!!Farmhousedred!! och kanter.
Jag har sytt ett nytt block till denna duk som jag tycker är jätte trevligt och eftersom det är samma tygserie tycker jag också att dessa två passar med varandra.


Med dessa rader vill jag önska er ytterligare härliga dagar!!BAMBI

3 kommentarer:

Catarina C sa...

God fortsättning önskar jag dig också, underbara färger även i din nya kvilt, kom att tänka på att det är nästan samma färger som i en röd Amaryllis. Här är det bara lite handsömnad som gäller!
Kram Catarina

Lappedamen sa...

Flott rød duk og mysteryquilt med et spennende mønster.

Anonym sa...

russell westbrook shoes
kobe basketball shoes
jordans shoes
jordan shoes
yeezys
jordan shoes
golden goose sneakers
off white
golden goose shoes
supreme t shirt