Summa sidvisningar

fredag 4 oktober 2019

Finish it up Friday!!


Sedan sist har det hänt mycket och tyvärr det mesta har varit ledsamt och då tänker jag på vännen Anna och den olycka som inträffat i hennes hem för en vecka sedan.
Hon behöver många tröstande ord och peppning från  oss alla i den situation hon och familjen befinner sig just nu. Jag vet att Anna är stark mitt i sitt kaos trots den tomhet som råder och alla de tårar som faller. Är övertygad om att hon kommer  igen.Vi alla Annas vänner är till för att stötta lyssna och hjälpa och vi finns!!!Jag vill här sända alla styrkekramar till dig min fina vän och du vet TILL!!!!💔💗

Tyvärr så kommer ju sällan en olycka ensam.Våran granne somnade in i onsdags morgon efter en kort sjukperiod och alldeles för ung.
Vila i frid Marianne och tack för allt!!💔💗


Veckan har gått som ni förstår i grubblets tecken och tårar har kommit och gått även här hos mig .Ibland känns allt så meningslöst och ofattbart. Men som tröst så tar jag fram våran hobby börjar skapa och drömmer mig in iden Allt  för att trösta och försöka fatta det som hänt.Våran hobby är faktiskt en bra terapi att skingra tankar liksom havet med  alla sina färger.Så det har blivit mycket sömnad och långa promenader utefter stranden denna vecka.

Men det känns tungt!!Tre alster är sydda och här så kommer de.

Jag hade några Charmpacks kvadrater kvar sedan tidigare och sydde denna lite julinspirerade löpare
Den är enkel och lättsydd.

 Även denna påsväska är sydd av ett CharmPack !! Dessa fantastiska kvadrater som man kan
skapa hur mycket som helst utav,

Charm Pack nr tre!!
Även denna löpare är från en sådan förpackning!!Mönster till denna finner du på Riktäckets medlems sida.


Allt material kommer från Butiken Annalunda!!


/Bambi 💔💔Inga kommentarer: