Summa sidvisningar

fredag 29 mars 2019

Finish it up Friday!!

   

Igår hade vi sydag här i Apelviken där jag bor med mina två sy grupper och vi hade det fantastiskt
trevligt och många sömmar blev gjorda.

Jag är så glad att bloggen här  ännu finns kvar så jag kan skriva och visa på min titel idag även denna fredag.
Som jag skrivit tidigare om bloggen försvinner så hoppas jag givet att du som läser och givet mina 209 följare här hänger med över till Face Book och GRUPPEN  Bambisyr och berättar.
Kan bara tala om för er  att jag skulle bli sååå glad.


Dagens bild och färdig till idag är en portfölj som jag skall ha mina egna mönster i när jag åker ut och har kurser eller syträffar eller vad vi nu skall kalla det för.
Just nu ligger det mönster och sytips på min Bambiväska som i dag börjar sin bilresa mot Emmaboda Vissefjärda och Torsås samt sist till Kustremsorna där.
Detta skall bli så trevligt för nu var det ett tag sedan jag träffade dessa tjejer i den gruppen och Siw som är deras ledare.
Siw har ju dessutom drivit quilt affären Bizzie Bee  som  hon  nu har bestämt sig för att avsluta samt stänga sin affär och håller på att rea ut allt.Detta är så otroligt tråkigt och ledsamt men jag förstår henne och har stöttat henne vid samtal men det är ändå  så ledsamt.Helgen kommer att bli perfekt för mig och på Bambisyr och berättar får du bilder på min helg och där kan du visa även din.Vi syns!!


Kram eran Bambi