Summa sidvisningar

måndag 12 november 2018

Visa och Berätta Måndag nr304!!Sist jag skrev denna Visa och Berätta var jag ju i Houston på Quiltmarket 2018 tillsammans med Anna och Annika och då var det inlägget schemalagt.
Vi hade långa underbara dagar där med många uppslag med oss hem från tekniker till tyger osv.
Det är en fantastisk resa att få göra för  en quiltare och jag är evig tacksam att få följa med.


Väl hemma så kom förkylningen tillbaka tack vare dessa air condition som finns överallt inom hus och flyg!,,svinkallt är det och blåsigt,,, samtidigt  ute dryga 30gr och härlig sommar.

Jag passade  på i lördags då Anna hade x-tra öppet och visade de nya tygserier vi fick tag på och med oss hem att sy en liten löpare .Visste hon skulle ha x-tra pris på några Candy förpackningar så passade då på att sy denna löpare med just en av dem .

Sugar Plum Christmas.Det är Bunny Hill Design och gjord för Moda.
Här har jag använt mig av två Candys och plockat ur de mörka kvadraterna samt tillsatt ett bastyg.
Man kan ju använda en halv Charmpack också om man vill eller givet egna tyger!!storleken är lite större än vanligt Bredd 42 cm och Längd 125cm.Denna löpare /mönster är väldigt enkel ren och passar också bra till en stor quilt eller kudde.

Jag måste säga att dessa färdigskurna förpackningar är spännande .Varje gång jag öppnar en förpackning spinner tankarna runt och så börjar planeringen. Vad passar de  bäst till!!!Många fantastiska spännande människor möts på ett sådant event och det finaste är att ingen är större eller märkvärdigare än någon annan trots kändisskap och titlar!! Det är härligt tycker jag i våran underbara hobby!!!Jag tror att vi alla har använt ett och annat fult ord vid sömnad och även haft Herr Sprätt på besök......som sagt ingen är bättre eller sämre!!Här möter vi åter igen denna underbara lite blyga  Anna Maria Horner .En fantastisk mjuk  människa som skapar helt otroliga arbeten med sina tyger!!!!


 I år var Kaffe Fassett mera på hugget och bjöd på sig väldigt mycket men vad gör man inte för tre så fina tjejer och dessutom från Sverige!!!!Anna och Annika fick den bäst hjälpen vid sina beställningar av självaste   Kaffe.Själv fick jag av hans vän Brandon hjälp med att välja en scrapspåse med tyger från deras kollektioner...…och han önskade mig Lycka till!!Ett av många möten men vi hade faktisk en svensk designer också¨med och då Monica Forsberg. Tyvärr var hon inte i sin monter när vi strosa förbi.

Däremot var våra nordiska grannar representerade och då TILDAS egna designer Tone Finnanger.
Det var ett otroligt härlig öppen hjärtligt möte.Anna var så glad över att ha fått hennes tyger till butiken och en ny serie är på G igen!!Jag kan bara önska henne lycka till !!
Här har jag sytt en necessär med den senaste kollektionen från Tilda.((Sydde den i torsdags då jag hade kurs och nyss hemkommen ,,,,var liksom tvungen tygerna jetlegen osv!!)Både tyger och mönster finns hos   http://butikenannalunda.se att köpa.


Det blev mycket idag från mig men jag hoppas jag inspirerar er lite …….och att ni väljer att visa upp era fina bloggar här och inspirerar oss andra....hoppas det inte blir en veck nr tre utan en svensk blogg på raken!!!
Välkomna önskar Bambi!!!!
6 kommentarer:

Turid sa...

Så fantastisk det må være å få med seg utstillingen i Houston. Håper det blir min tur en gang.

Birthe Marie sa...

Så fantastisk å lese bloggen din i dag, og så mange fine ting du har fått sydd etter du kom hjem. Du er heldig som har vært i Houston i år. Jeg fikk oppleve det for et par år siden, og det var stort for en liten quilter fra Norge å vandre rundt mellom alle de quilt interesserte menneskene, quiltebutikkene og utstillingen. :-)

Marti sa...

What a pretty runner! And what a wonderful trip that must have been. So many pretty quilts.

Frédérique - Quilting Patchwork Appliqué sa...

Beautiful table runner, Love the colors.

Denise sa...

Glad you had a good time in Houston and thank you for sharing, also for the linky party.

Jennifer Fulton Inquiring Quilter sa...

Beautiful runner! Looks like you had great fun in Houston. Wow, to meet Kaffe and Anna Marie, so cool! Thanks for linking up to Wednesday Wait Loss.