Summa sidvisningar

måndag 27 augusti 2018

Visa och Berätta måndag!! Nr 293


Nu är det mycket och detta varar hela månaden ut …..själpåtaget så klart och jätte roligt !!!YES quilt quilt och åter quilt våran gemensamma hobby!!!!

Idag när du läser detta är jag och hälsar på goa Anna och hennes butik och Annika.Jag har även med mig denna lilla duk jag sytt och 4st mug rugs till den men linjalen dresden plate från butiken och D. Zimmerman.Men även mycket annat smått och gott.


Anna Annika och jag kommer även till Quiltköping till helgen och där får du se dessa alster i verkligheten och även om du inte räknar ut själv  hur du syr så kommer jag att visa dig..Så kom till Butikenannalundas monter så syns vi!!


På min blogg senaste veckan har det och ser fortfarande konstigt ut men en dag i veckan så var hela mitt Picasa album bara bort?????Hur det hänt har jag ingen aning om.... nu är det så och jag hoppas kanske att någon kan hjälpa mig ….bilderna jag lagt ut genom åren finns kvar på annat ställe så det är egentligen ingen fara .
Jag har även försökt och lägga in en bild på min blogg på framsidan som en liten presentation av mig men alla bilder jag har är över 100k och inte kvadrater så dessa går inte att lägga ut tydligen fast jag skär ner till detta mått som ägs och även kvadratiska ..så detta är så jätte konstigt.


Men ni får hålla till godo  ändå och en dag så ordnar det sig säkert!!  Kram Eran Bambi

5 kommentarer:

Miaismine sa...

I understand about your technological issues - they can be frustrating! I'll still follow you anyway! Your idea of a table topper with matching mug rugs is FABULOUS! Thank you for sharing! From your neighbor at Love, Laugh, Quilt!

Frédérique - Quilting Patchwork Appliqué sa...

Beautiful Dresden, love the bright colors!

Denise sa...

Love the offset Dresden

Birthe Marie sa...

Så flotte dresden du har laget. Supre mugmatter, og duken var tøff, syns jeg. Kjedelig at du har problemer med bildene. Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg. Jeg har også opplevd at blogger ikke fungere, men det har ordnet seg selv. Bildene må ikke overskride 800px, men det tror jeg har med om jeg må betale for å ha bloggen. Håper du finner ut av det. Jeg følger bloggen din uansett. Lykke til! :-)

chrisknits sa...

They look like perfect Turkey tail feathers!