Summa sidvisningar

måndag 13 augusti 2018

Välkomna till den 291:första Visa och Berätta måndag!!Jag har lovat många av er därute som jag mött och pratat med på syträffar /kurser eller liknande att
jag skall försöka utvecka denna Dresden linjal från Darlene Zimmerman och Butikenannalunda.Det jag lovar brukar jag håll och här ser du ett av exemplen på detta.
Hur jag löst denna lilla blomma kommer jag att visa Er i Annas monter på Quiltköping eller kanske någon annanstans när vi möts.

Jag har använt mig av ett Charmpack med 24kvadrater från Wilmington och heter Pinking of You.Dessa Charmpack och även de som innehåller 42 st kvadrater kommer jag också att visa er i Annas monter under mässdagrna och vad man kan sy med dem och lite bastyg.

Som ni vet så älska jag ju dessa förpackningar Candy 2,5 ,Charm pack 5 och Layer cake 10 inch,Ni som har följt mig här har säkert sett en uppsjö av dessa olika mönster jag sytt.
Några få Ex.

Layer cake!!


Charm Pack!!och till sist kommer några få bilder från en candy förpackning.På söndagen den 2/9 är ni som åker till Quiltköping också välkomna att anmäla er till den kurs jag skall ha där och lära er grunderna till mönstret Cathedral Windows.Jag har ju sytt många par grytlappar i just detta mönster eftersom jag tycker det är så himla roligt att sy denna teknik..Men det finns massor av andra saker man också kan trolla fram och lite "syskon" till detta mönster!!Spännande va??
Hoppas vi syns!!Nu nog om allt  detta välkomna också till dagens Visa och Berätta måndag!!


Eran Bambi!!7 kommentarer:

Gretchen Weaver sa...

You have been very busy. Lovely projects!

Susie H sa...

Beautiful examples of pre-cut projects.

dq sa...

YOur sun burst is gorgeous!

PaintedThread sa...

That pink Dresden flower is awesome!

Susan sa...

Your Dresden is beautiful - a great design, which I didn't even recognize as Dresden until I read under it. My favorite thing you showed is the very star-pointed charm pack, next to the last one in that list - It is so scrappy beautiful!

Lisa J. sa...

These are all so lovely. You have accomplished so much.

yanmaneee sa...

supreme new york
christian louboutin shoes
yeezy shoes
adidas nmd
off white shoes
lebron shoes
valentino shoes
ferragamo belt
christian louboutin shoes
balenciaga shoes