Summa sidvisningar

fredag 9 mars 2018

Finish it up Friday!!


                              Här kommer det en vinterhälsning men också ett sytips från Bambi.
Vinter har vi nog i hela Sverige just nu och även vi här i Varberg.Vi har nog fått ca 10 cm men av denna snö är det inte mycket kvar.
Min familj och jag har varit på semester tillsammans ,firat födelsedagar och haft allmänt trevligt.Väl hemma igen så var temperatur skillnaden 35 grader när vi landade.Dagens färdiga quilt till fredag är två olika alster.Dels en kudde (50x50cm) och en löpare som ni sett mönstret tidigare här på min blogg och som jag kallar Bambilöpare två!!Kudden är sydd med en candyförpackning ( egen skuren sådan) och så quiltad och allra sist är Chenille banden påsydda!!Nu är det up till mottagaren att skölja upp den och centerifugera den så banden bli fransiga.Det bästa med dessa band är att de inte blir massa trådar.Banden har jag köpt hos Anna ( butikenannalunda) och de finns i metervara ( till denna kudden gjorde jag åt  exakt!!!! 4,5 meter) eller i hela rullar.

Nu hoppas jag att födelsedagsbarnet som bl.a fick detta av Rutkocken och mig blev glad!Tidigare sydda alster med Chenille band.Trevlig fredag mina vänner!!

2 kommentarer:

PaintedThread sa...

The pillows are beautiful. I love that sheep!

The Joyful Quilter sa...

I have some of the companion fabric for the sheep. SEW cute!!