Summa sidvisningar

måndag 8 januari 2018

Visa och Berätta måndag nr 225!Idag börjar våran vardag igen efter alla dessa helgdagar och många av er går åter till era arbeten skolorna börjar och allt är sig likt igen.
Själv har jag två roliga saker som händer i veckan onsdag-torsdag hos Anna och fredag- söndag/måndag hos Siw.Jag tycker det ska bli så himla roligt att få komma igång igen och träffa Er alla därute igen. Näst vecka kör vi igång här i Apelviken med våra sy träffar.
 Men jag har inte legat på latsidan under ledigheten/ helgdagarna utan sytt på i vanlig takt.Det känns så skönt att få klart lite innan jag börjar med på mina träffar.


 Veckans blogg är Pernilla från Skultuna med bloggen Pernillas hemsida.Hon deltager här på mitt Visa och Berätta måndag då och då och visar upp den ena läckerheten efter den andra.Det är inte bara Quilten som står för hennes hobby Scraping virkning och stickning står även på listan. I måndags visade hon upp sin kudde med familjen Barbapappa och historien om den läser ni på henne blogg.
Själv har jag bl.a sytt denna enkla och lättsydda löpare av min Jell Roll från Wilmington och Butiken Annalunda.Mönstret heter Jet Set och det är nu den andra löparen från samma Jelly Roll.Mönstret denna gången är gammalt och duger tycker jag lika bra 2018 som tidigare. Denna löpare får bli vecka nr 2:s klara alster till en måndag!!


Detta är förra veckans löpare!!
5 kommentarer:

Gretchen Weaver sa...

Those are lovely table runners, very nice.

Eliot syr sa...

Jag håller på med många nya projekt men inget är färdigt så jag har inget att visa men vi ses på torsdag.

Connie Kresin Campbell sa...

Beautiful table runner!

Catarina C sa...

Snygga dukar, hoppas också att vi ses på torsdag, det är i alla fall planen! Kram

Miaismine sa...

Your runner is so pretty - as are your other projects! Congratulations on such beautiful finishes!